L-LYSINA ESCENT

Symptomer

5 ml - ampuller (5) - konturcellepakker (2) - papppakker.

L-lysin escinate reduserer aktiviteten til lysosomale hydrolaser, som forhindrer nedbryting av mukopolysakkarider i veggene i kapillærene og i bindevevet som omgir dem, og normaliserer dermed økt vaskulær permeabilitet og har anti-eksemativ (anti-ødem) og smertestillende virkning. Legemidlet øker tonen i blodårene, har en moderat hypoglykemisk effekt.

- post-traumatisk og postoperativ hevelse av myke vev av ulike lokaliseringer;

- hevelse i hjernen eller ryggmargen av traumatisk eller postoperativ opprinnelse

- Krenkelser av perifer venøs sirkulasjon, ledsaget av ødemer.

- Alvorlig nedsatt nyrefunksjon

- alvorlig abnorm leverfunksjon

- barns alder opp til 18 år

- Overfølsomhet overfor L-lysin escinate og / eller andre komponenter i legemidlet.

Legemidlet administreres strengt inn / sakte, som regel er drypp (intra arteriell injeksjon ikke tillatt) i en daglig dose på 5-10 ml. For fremstilling av en infusjonsoppløsning av L-lysin fortynnes escinate i 50-100 ml av en 0,9% natriumkloridløsning.

Om nødvendig kan legemidlet administreres i / i strålen veldig sakte. For iv injeksjon av L-lysin fortynnes scinate i 10-15 ml av en 0,9% natriumkloridløsning. Uten fortynding, er stoffet ikke brukt.

Under betingelser som truer livet til pasienten (hjerne-skade, post-kirurgisk hjerneødem, ryggmarg ødem, med de fenomener av hevelse, stor svelling på grunn av omfattende myke vev skade), er den daglige dosen øket til 20 ml, delt inn i 2 doser. Varigheten av behandlingen er fra 2 til 8 dager, avhengig av pasientens tilstand og effektiviteten av behandlingen.

I tilfelle av individuell overfølsomhet for escin hos enkelte pasienter, er følgende mulige:

Allergiske reaksjoner: Hudutslett (papulær, petechial, erytematøs), kløe, rødme i ansiktets hud, lepper, feber, urtikaria; i sjeldne tilfeller - angioødem, anafylaktisk sjokk.

Fra siden av sentralnervesystemet: hodepine, svimmelhet, tremor; i isolerte tilfeller - ataksi, kortvarig bevissthetstap.

Lever og gallesystem: økt transaminase og bilirubinaktivitet.

På fordøyelsessystemet: kvalme; i enkelte tilfeller - oppkast, diaré.

Siden kardiovaskulærsystemet: senke blodtrykket, økt blodtrykk, takykardi, smerte i brystet.

På den delen av luftveiene: Isolerte tilfeller - En følelse av mangel på luft, kortpustethet, bronkial obstruksjon, tørr hoste.

Lokale reaksjoner: brenner langs venen ved injeksjon, flebitt, smerte i armen.

Andre: generell svakhet, kulderystelser, feber.

Symptomer: feber, takykardi, kvalme, halsbrann, epigastrisk smerte.

Behandling: symptomatisk behandling.

Legemidlet bør ikke brukes samtidig med aminoglykosider på grunn av muligheten for økt nefrotoksisitet.

For kort tid siden før den utpekte L-lysin aescinat, langtidsbehandling med antikoagulasjonsmidler eller, om nødvendig, ko-administrering av L-lysin aescinat og antikoagulanter bør utføres korreksjon doser av det sistnevnte under kontroll av den protrombin-indeksen.

Bindingen av escin til plasmaproteiner blir vanskeligere ved samtidig bruk av antibiotika av cefalosporin-type, noe som kan øke konsentrasjonen av fri escin i blodet som er i fare for å utvikle bivirkninger av sistnevnte.

Preparatet inneholder etylalkohol 96%. Det er nødvendig å ta hensyn til mulig interaksjon av alkohol med andre legemidler.

Hos noen pasienter med hepatokolecistitt, når et legemiddel er foreskrevet, er en forbigående økning i aktiviteten av transaminaser og bilirubin (direkte fraksjon) mulig, noe som ikke utgjør en trussel mot pasientene og krever ikke at behandlingen avbrytes.

Konsentratet for fremstilling av løsningen for intravenøs injeksjon inneholder 23,8 volum% etanol, dvs. opptil 2,4 ml etanol i en enkelt dose og opp til maksimalt 6,1 ml / dag, hvilket tilsvarer 122 ml øl eller 50,8 ml vin per dag.

Legemidlet bør foreskrives med forsiktighet i alkoholisme, så vel som pasienter med leversykdom og epilepsi.

Innflytelse på evnen til å kjøre biltransport og kontrollmekanismer

Bruk av legemidlet kan påvirke evnen til å kjøre kjøretøy og mekanismer, men på grunn av alvorlighetsgraden av skader som søknaden er vist, er denne faktoren vanligvis ikke viktig.

L-lysin escinate

Beskrivelse fra 01/04/2015

  • Latinsk navn: L-Lysine Aescinat
  • ATX kode: C05CX
  • Aktiv ingrediens: Escinlysinat (Aescin Lysinate)
  • Produsent: GALICHFARM (Ukraina)

struktur

1 ml av en konsentrert oppløsning inneholder 1 mg L-lysin Escinate. Ytterligere stoffer: vann, propylenglykol og 96% etylalkohol.

Utgivelsesskjema

L-lysin escinate er tilgjengelig i form av en konsentrert oppløsning beregnet for intravenøs administrering. Løsningen er fargeløs, nesten gjennomsiktig. I en pakke kartong er det 2 cellulære pakker, som hver inneholder 5 ampuller med et volum på 5 ml.

Farmakologisk virkning

Lysine, hva er dette stoffet?

Lysin er en aminosyre (alifatisk), som fungerer som en base for å bygge proteiner. Aminosyre Lysin er nødvendig for menneskekroppen for reparasjon av vev, normal vekst og utvikling. Stoffet er ansvarlig for produksjon av enzymer, antistoffer og hormoner. Innholdt i slike matvarer: linser, hvetekim, soya, yoghurt, kjøttprotein, fisk, poteter, eggvit, svinekjøtt. Ganske ofte blir en aminosyre tilsatt til ernæring for utøvere for å få muskelmasse så snart som mulig. I landbruket finnes lysinsulfat i tilsetningsstoffer for å berike og balansere dietten av dyr. Lysin Formel: HO2CCH (NH2) (CH2) 4NH2.

Hva er lysin escinate?

Lysine escinate er i stand til å hemme aktiviteten til lysosomale hydrolaser, noe som fører til en reduksjon i spaltningen av mucopolysakkarider i bindevevet og veggene i små kapillærer. Legemidlet har en smertestillende effekt, har anti-ødem (antiexudativ) effekt. Behandlingen øker vaskulær tone, vaskulær vev permeabilitet. Legemidlet har en moderat hypoglykemisk effekt.

Farmakodynamikk og farmakokinetikk

Produsenten av disse seksjonene er ikke beskrevet i tilstrekkelig volum.

Indikasjoner for bruk

L-lysin i ampuller er foreskrevet for hevelse av noen opprinnelse (etter operasjon, skade):

  • hevelse i ryggmargen;
  • forflytningen av hjernens medianstrukturer
  • intrakraniale hematomer;
  • subaraknoide hematomer;
  • hevelse-hevelse syndrom;
  • edematøse smerte vertebrale syndromer;
  • hevelse av bløtvev med skade på muskel-skjelettsystemet;
  • edematøse smertsyndrom av stammen og ekstremiteter;
  • brudd på venøs utstrømning i nedre ekstremiteter ved akutt tromboflebitt.

Kontra

  • blødning;
  • patologi av nyresystemet;
  • aldersgrense - opptil 18 år;
  • individuell overfølsomhet
  • amming;
  • svangerskapstid.

Bivirkninger

Nervesystemet:

Fordøyelsessystemet:

Kardiovaskulær system:

Luftveiene:

Andre reaksjoner:

  • frysninger;
  • alvorlig svakhet;
  • flebitt på injeksjonsstedet;
  • brenner under prosedyren;
  • føler seg varm
  • hånd smerte.

Ved registrering av andre negative reaksjoner anbefales det å avbryte stoffet.

Instruksjoner for bruk (metode og dosering)

L-lysin escinate kan kun administreres intravenøst ​​sakte. Intraarteriell administrasjon av legemidlet er uakseptabelt. Daglig dose - 5-10 ml. Infusjonsløsningen fremstilles ved å blande Na-klorid (50-100 ml 0,9% løsning) og medisinen. I sjeldne tilfeller er en jetinfusjon av legemidlet ved lave hastigheter tillatt. Instruksjoner for bruk av L-lysin for livstruende forhold (hodeskader, spinalødem, etc.): To ganger innføring av en løsning på 20 ml (total daglig dose). Kurset er laget for 2-8 dager. Lysinoppløsning kan kun oppbevares i ampuller.

overdose

Registrert epigastrisk smerte, hjertebank, kvalme, følelse av varme. Tidlig syndrombehandling utføres.

interaksjon

Aminoglykosider kan øke nephrotoxiciteten av stoffet. Krever individuelt utvalg av doser av antikoagulantia under kontroll av PET. Cefalosporiner hindrer prosessen med bindende plasmaproteiner til escin, noe som kan manifestere seg som en økning i alvorlighetsgraden av negative reaksjoner. Medisinen inneholder etylalkohol, som må vurderes når man forskriver andre medisiner.

Salgsbetingelser

L-Lysine Escinate kan kjøpes på apoteket ved å presentere en reseptbelagte skjema.

Lagringsforhold

Produsenten anbefaler et begrenset temperaturregime - 15-25 grader. Begrens opptak av barn til ampuller.

Holdbarhet

Spesielle instruksjoner

Kortsiktig registrering av forhøyninger av leverenzymer hos pasienter med hepatocholecystitis er mulig, noe som ikke krever at medisinen blir avsluttet. Escinate foreskrevet med forsiktighet i alkoholisme, epilepsi og patologi i leversystemet.

Under graviditet (og laktasjon)

Legemidlet er ikke brukt under amming, graviditet.

L-Lysine Escinate Anmeldelser

I medisinske fora forlater legene positive anmeldelser om L-Lysine. Legemidlet har bevist seg i behandlingen av posttraumatiske pasienter med lesjoner i hjernen og ryggmargen.

Pris L-Lysine escinate hvor du kan kjøpe

Pris L-lysin i Ukraina er 203 UAH. I Russland kan du kjøpe Lysine på apoteket for 1200 rubler.

L-lysin escinate

Legeromtaler

L-lysin escinate, som et stoff med anti-ødem effekt, brukes i nevrokirurgi ved behandling av traumatisk hjerneskade, etter operasjoner for å fjerne hjerne- og ryggmargs-tumorer og i behandling av smerteradikulært syndrom på bakgrunn av hernierte plater, både før og etter operasjonen. (for fjerning av postoperativ ødem av roten).

"L-lysin escinate" - har en kraftig anti-ødem effekt. Den har en moderat hypoglykemisk effekt. Brukes for sirkulasjonsforstyrrelser i årene. Det er foreskrevet for hevelse i hjernen eller ryggmargen, for operasjoner og skader på ryggraden og ryggmargen. Legemidlet virker raskt, etter den første droppen. Bivirkninger er minimal.

Lokale reaksjoner er mulige: Brennende langs venen ved injeksjon, smerte i armen, sjelden betennelse i venene.

I mer enn 5 år har jeg brukt "L-lysin escinate" i min praksis for medisinsk behandling av smerter i lumbosakral osteochondrose, spesielt i nærvær av vaskulære lidelser i nedre ekstremiteter. Legemidlet har en uttalt smertestillende effekt i behandlingen av smerte hos pasienter med diabetes mellitus type I, II. Legemidlet brukes kun på resept. Behandlingen utføres av høyt kvalifiserte medisinske fagfolk i medisinske institusjoner.

Alt om L-lysin escinate

L-lysin escinate - et stoff som har anti-edematøse, anti-inflammatoriske og smertestillende effekter. Hovedkomponenten - lysin - en essensiell aminosyre. Det er ikke syntetisert av kroppen, går inn i kroppen med mat eller kosttilskudd. Syr inneholder muskelproteiner. Dette skyldes bruken av stoffet i idrett.

Narkotikaegenskaper

L-lysin escinate tilhører gruppen av kapillærstabiliserende midler. Aminosyre er grunnlaget for proteiner, er involvert i restaurering, vekst og utvikling av vev, spesielt muskel. Syntetiserer enzymer, antistoffer, hormoner, øker vaskulær tone og vevpermeabilitet. Den har en moderat hypoglykemisk effekt. Lysin styrker immunsystemet, bidrar til å absorbere kalsium.

Brukes i sportsnæring for akselerert muskelbygging, senesikring mot tåre og forstuinger, det gir raskere utvinning etter å ha slitsomt trening.

Når du bruker stoffet etter skade, er det mulig å unngå operasjoner og rask gjenoppretting. Signifikante effekter oppnås ved behandling av herpes og andre smittsomme sykdommer L-lysin. Legemidlet frigis i form av en løsning for intravenøs administrering. Pakningen inneholder 10 hetteglass med 5 ml.

Indikasjoner for bruk

Indikasjoner for bruk av stoffet er ødem:

konklusjon

L-lysin escinate er et bredspektret middel. Det har en uttalt anti-ødem og anti-inflammatorisk effekt. På grunn av dette brukes aktivt til behandling av posttraumatisk hevelse.

I idrettsverdenen brukes lysintilskudd til å gjenopprette fra intense treninger og forbedre muskelstyrken. Før du bruker, bør du undersøke alle kontraindikasjoner og vurdere mulige bivirkninger.

Bli bedre og sterkere med bodytrain.ru

Les andre artikler i kunnskapsbasen bloggen.

l-lysin intravenøst

l-lysin intravenøst

# 1 Post Porto888 »Måned 25. september 2017 17:29

l-lysin intravenøst

# 2 Post Pachhh-Cha »Mandag 25. september 2017 11:11

l-lysin intravenøst

# 3 Post Porto888 »Tue Sep 26, 2017 10:19

l-lysin intravenøst

# 4 Postet av Anton UG »Tue Sep 26, 2017 11:11 am

l-lysin intravenøst

# 5 Post Porto888 »Tue Sep 26, 2017 12:37 pm

l-lysin intravenøst

# 6 Melding til Anton UG »Tirs 26 sep 2017 13:37

l-lysin intravenøst

# 7 Innlegg av Anton UG »Tue 26 Sep, 2017 1:41 pm

l-lysin intravenøst

# 8 Post Porto888 »Tue Sep 26, 2017 2:19 pm

l-lysin intravenøst

# 9 Melding capitan »tis 26 sep 2017 14:35

l-lysin intravenøst

# 10 Post Porto888 »Tue 26 Sep 2017 16:23

l-lysin intravenøst

# 11 Post Porto888 »Tis 26 Sep 2017 16:27

l-lysin intravenøst

# 12 Melding capitan »tis 26 sep 2017 17:29

l-lysin intravenøst

# 13 Post Porto888 »ons 27 september 2017 12:36

l-lysin intravenøst

# 14 Postet av Anton UG »Onsdag 27 september 2017 1:32 pm

l-lysin intravenøst

# 15 Post Porto888 »ons 27 sep 2017 18:42

l-lysin intravenøst

# 16 Postet av Anton UG »tors 28 sep 2017 10:58

l-lysin intravenøst

# 17 Post Porto888 »Tue 28 Sep, 2017 11:08

l-lysin intravenøst

# 18 Melding diadyun »Fre Sep 29, 2017 9:51 am

l-lysin intravenøst

# 19 Postet av Artem 77 »Fre 29 september 2017 12:09

L-LYSINA ESCENT

L-LYSINA ESCINAT - utgivelsesform, sammensetning og emballasje

5 ml - ampuller (5) - konturcellepakker (2) - papppakker.

Farmakologisk virkning

L-lysin escinate reduserer aktiviteten til lysosomale hydrolaser, som forhindrer nedbryting av mukopolysakkarider i veggene i kapillærene og i bindevevet som omgir dem, og normaliserer dermed økt vaskulær permeabilitet og har anti-eksemativ (anti-ødem) og smertestillende virkning. Legemidlet øker tonen i blodårene, har en moderat hypoglykemisk effekt.

farmakokinetikk

Dosering av stoffet L-LYSINA ESCINAT

Legemidlet administreres strengt inn / sakte, som regel er drypp (intra arteriell injeksjon ikke tillatt) i en daglig dose på 5-10 ml. For fremstilling av en infusjonsoppløsning av L-lysin fortynnes escinate i 50-100 ml av en 0,9% natriumkloridløsning.

Om nødvendig kan legemidlet administreres i / i strålen veldig sakte. For iv injeksjon av L-lysin fortynnes scinate i 10-15 ml av en 0,9% natriumkloridløsning. Uten fortynding, er stoffet ikke brukt.

Under betingelser som truer livet til pasienten (hjerne-skade, post-kirurgisk hjerneødem, ryggmarg ødem, med de fenomener av hevelse, stor svelling på grunn av omfattende myke vev skade), er den daglige dosen øket til 20 ml, delt inn i 2 doser. Varigheten av behandlingen er fra 2 til 8 dager, avhengig av pasientens tilstand og effektiviteten av behandlingen.

Drug interaksjon

Legemidlet bør ikke brukes samtidig med aminoglykosider på grunn av muligheten for økt nefrotoksisitet.

For kort tid siden før den utpekte L-lysin aescinat, langtidsbehandling med antikoagulasjonsmidler eller, om nødvendig, ko-administrering av L-lysin aescinat og antikoagulanter bør utføres korreksjon doser av det sistnevnte under kontroll av den protrombin-indeksen.

Bindingen av escin til plasmaproteiner blir vanskeligere ved samtidig bruk av antibiotika av cefalosporin-type, noe som kan øke konsentrasjonen av fri escin i blodet som er i fare for å utvikle bivirkninger av sistnevnte.

Preparatet inneholder etylalkohol 96%. Det er nødvendig å ta hensyn til mulig interaksjon av alkohol med andre legemidler.

Bruk av L-LYSINE ESCINAT i svangerskapet

Kontraindisert i svangerskap og amming.

Legemidlet for å forbedre blodsirkulasjonen - L-lysin escinate

L-lysin escinate er et stoff som brukes til å forebygge ødemer, betennelser, og også brukes til smertelindring.

Komponenter av legemidler reduserer konsentrasjonen av lysosomale hydrolaser og derved bidra til nedbrytning av mucopolysakkarider i veggene i små blodkar, bindevev.

En slik effekt på legemidlets legeme kan forandre vaskulær vevs permeabilitet.

Verktøyet brukes til å forbedre den totale vaskulære tonen, samt å oppnå moderate hypoglykemiske og immunokorrektive effekter. Les noen vurderinger om bruken av stoffet i en spesiell del av artikkelen på slutten.

Instruksjoner for bruk

Legemidlet brukes i en daglig dose på 5-10 ml. Når forhold oppstår som truer pasientens liv, øker doseringen og kan nå 10 ml L-lysin escinate to ganger om dagen. Disse kan være hevelse i hjernen (rygg eller hjerne), samt hodeskader.

Maksimal tillatt dose som brukes til behandling er ca. 25 mg per dag. Samtidig kan det terapeutiske løpet av behandlingen i seg selv ikke overstige 8 dager. Det varierer vanligvis fra 2 til 5 dager og avhenger av effektiviteten av behandlingen. Ved utnevnelse av stoffet til barn, doseres foreskrevet basert på kroppsvekt. Barn fra ett til fem år krever 0,22 mg L-lysinsnitat per kilo kroppsvekt. Samtidig, i en alder av opptil ti år, reduseres dosen per kg vekt og utgjør ca. 0,18 mg. Barn etter ti år er foreskrevet 0,12 mg av legemidlet per kg vekt.

Indikasjoner for bruk

Dette legemidlet brukes til å lindre hevelse etter skader og operasjoner.

Bruk av produktet er foreskrevet og når:

  • puffiness av hjernen;
  • intrakranielle og subaraknoide hematomer;
  • forflytningen av hjernens medianstrukturer
  • ødem-hevelse syndrom;
  • ødemer involverer det lokomotoriske systemet;
  • lokale forstyrrelser i blodsirkulasjonen;
  • smertsyndrom;
  • ødem-smertesyndrom i ekstremiteter og ryggrad;
  • forstyrrelser i venøs sirkulasjon i nedre ekstremiteter med utvikling av akutt tromboflebitt med utseende av edematøs-inflammatorisk syndrom.

Video: "Bruken av L-lysin escinate i praksis"

Metode for påføring

Legemidlet bør kun brukes etter forutgående konsultasjon med legen din. Du kan bare kjøpe det på resept.

Før bruk fortynnes produktet i 0,9% natriumkloridoppløsning. Volumet av dette verktøyet kan variere fra 15 til 50 ml, avhengig av legenes resept. Etter blanding av begge komponenter injiseres den resulterende oppløsning intravenøst. Ikke tillat intra arteriell injeksjon.

Ved bruk av overdreven mengde av legemidlet kan man observere overdosering.

Det er ledsaget av følgende symptomer:

  • feber,
  • halsbrann;
  • kvalme;
  • smerte i epigasteren;
  • takykardi.

Hvis symptomer på overdosering oppstår, bør symptomatisk behandling foreskrives.

Frigivelsesform, sammensetning

L-lysin escinate er produsert i form av en injeksjonsoppløsning. Legemidlet selv er plassert i ampuller. Hver pakke av medisinen består av 10 ampuller pakket i en pappkasse. Hver av ampullene av stoffet inneholder legemidlet i et volum på 5 ml. L-lysin escinate er en fargeløs væske.

Preparatet inkluderer:

  • L-lysin escinate;
  • etylalkohol 96%;
  • propylenglykol;
  • vann.

Interaksjon med andre legemidler

Bruk av stoffet med visse typer legemidler er tillatt for bruk av komplisert terapi.

Disse kan være:

  • anti-inflammatorisk;
  • smertestillende midler;
  • antimikrobielle midler.

Du bør ikke bruke L-lysin escinate med aminoglykosid medisiner, siden denne kombinasjonen av stoffer kan føre til økt nivå av nefrotoksisitet.

Hvis legemidlet er planlagt å brukes etter lang tid med antikoagulantia eller under behandling med antikoagulantia, bør doseringen av sistnevnte reduseres.

På denne tiden er det viktig å overvåke protrombinindeksen. Mens du tar L-lysin escinate og cefalosporin antibiotika, er det stor sannsynlighet for problemer med å binde escin med plasmaprotein. Dette øker konsentrasjonen av fri escin i blodet og øker risikoen for et stort antall bivirkninger.

Video: "Gjennomgang av utseendet av stoffet L-lysin escinate"

Bivirkninger

Legemidlet har en rekke bivirkninger. Noen pasienter har økt følsomhet overfor escin.

  • hudutslett;
  • kløe;
  • hypotensjon;
  • feber,
  • elveblest;
  • papulær utslett;
  • hypertensjon;
  • hyperemi av huden;
  • hodepine;
  • petechial utslett
  • tremor;
  • parestesi,
  • takykardi;
  • brenner langs venen under injeksjonen;
  • flebitt;
  • smerte i området med legemiddeladministrasjon;
  • kvalme;
  • svakhet;
  • frysninger;
  • feber,
  • overdreven svette
  • smerte i brystbenet;
  • erytematøs utslett;
  • wobbly gange;
  • økt konsentrasjon av transaminaser og bilirubin;
  • hevelse på injeksjonsstedet;
  • svimmelhet.
  • angioødem;
  • ubalanse;
  • anafylaktisk sjokk;
  • kortvarig bevissthetstap
  • diaré;
  • oppkast;
  • magesmerter;
  • kortpustethet;
  • mangel på luft;
  • bronkial obstruksjon;
  • tørr hoste.

Hvis du opplever bivirkninger, bør du konsultere en lege for å eliminere sannsynligheten for å motta helsefare.

Kontra

Bruk av stoffet anbefales ikke for folk:

  • med alvorlige patologier i lever og nyrer;
  • med blødning
  • barn under 3 år;
  • med sterk følsomhet for stoffets komponenter.

Ved hepatocholecitt kan bruk av medikamentet føre til økning i aktiviteten av transaminaser og bilirubin. Men denne tilstanden krever ikke avskaffelse av stoffet.

Video: "Seminar om bruk av L-lysin escinate i venøs myelopati"

Under graviditet

Under hele løpet av svangerskapet, så vel som under amming, kan legemidlet ikke brukes.

Det finnes ingen pålitelige studier som viser den negative effekten av stoffet på fosteret eller graden av penetrasjon av legemiddelkomponentene i morsmelk.

Hvis du må ta stoffet under amming, må kvinnen avbryte amming.

Hvis graviditet ble diagnostisert i løpet av behandlingen, bør kvinnen straks avbryte behandlingen ved hjelp av L-lysinscinatum og bytte til andre, sparsomme midler.

Vilkår for lagring

Oppbevar stoffet kan bli gjenstand for en konstant temperatur fra 15 til 25 grader. Hold det nødvendig på et mørkt sted der det ikke vil være tilgjengelig for barn.

Holdbarheten til legemidlet er to år. Legemidlet bør ikke brukes etter utløpsdatoen, som er angitt på pakken.

Kostnaden for stoffet er relativt lavt. I tillegg er behandlingsforløpet nok til å kjøpe en pakke. Om nødvendig kan du hente lignende stoffer med lavere kostnader. Det er imidlertid nødvendig å gjennomgå en foreløpig undersøkelse av en lege.

Gjennomsnittlig pris i Russland

Den gjennomsnittlige kostnaden for stoffet i Russland varierer fra 1490 til 2250 rubler.

Gjennomsnittlig kostnad i Ukraina

Den gjennomsnittlige kostnaden for stoffet i Ukraina varierer fra 230 til 340 UAH.

analoger

Legemidlet har flere kjente analoger som kan brukes som erstatningsterapi:

Det anbefales å bruke analoger av et medikament, for eksempel L-lysin-scinat, først etter å ha blitt konsultert med en lege.

anmeldelser

Legemidlet har to omtaler. I de fleste tilfeller har bruken en positiv effekt i behandlingen av dystoni, sykdomsforstyrrelser, problemer med ryggraden og karene, økt intrakranielt trykk og andre sykdommer indikert i indikasjonene. Hos enkelte pasienter ble bivirkninger observert. I tillegg klaget mange av dem på manifestasjonen av problemer med venens tilstand. Dette fenomenet er ikke bekreftet fordi det krever ytterligere forskning.

L-lysin escinate

L-lysin escinate instruksjoner for bruk

Klinisk farmakologi

Lysine escinate er i stand til å hemme aktiviteten til lysosomale hydrolaser, noe som fører til en reduksjon i spaltningen av mucopolysakkarider i bindevevet og veggene i små kapillærer. Legemidlet har en smertestillende effekt, har anti-ødem (antiexudativ) effekt. Behandlingen øker vaskulær tone, vaskulær vev permeabilitet. Legemidlet har en moderat uttalt hypoglykemisk effekt.

Frigiv form og sammensetning

Løsning for intravenøs administrering

Aktiv ingrediens: L-lysin escinate;

Hjelpestoffer: vann, propylenglykol og 96% etylalkohol;

I pakken 10 stk.

Hvordan ta, administrasjon og dosering

L-lysin escinate kan kun administreres intravenøst ​​sakte. Intraarteriell administrasjon av legemidlet er uakseptabelt. Daglig dose - 5-10 ml. Infusjonsløsningen fremstilles ved å blande Na-klorid (50-100 ml 0,9% løsning) og medisinen. I sjeldne tilfeller er en jetinfusjon av legemidlet ved lave hastigheter tillatt. Instruksjoner for bruk av L-lysin for livstruende forhold (hodeskader, spinalødem, etc.): To ganger innføring av en løsning på 20 ml (total daglig dose). Kurset er laget for 2-8 dager. Lysinoppløsning kan kun oppbevares i ampuller.

L-LYSINA ESCINAT: et stoff som sparer liv.

Har vi noen gang tenkt på at skader og ulykker opptar andre steder blant årsakene til primær funksjonshemming og den tredje blant årsakene til befolkningens dødelighet? Spesiell oppmerksomhet fortjener dessverre trafikkskader, som har en tendens til en konstant økning. Ifølge WHO dør rundt 250 000 mennesker på verdens veier hvert år, og mer enn 10 millioner mennesker blir skadet. Samtidig utgjør traumatisk hjerneskade 30-40% av den samlede strukturen av skader.
Derfor er et av de akutte problemene ved farmakologi forebygging og behandling av slike alvorlige posttraumatiske eller intra- og postoperative komplikasjoner, som for eksempel alvorlig bløtvevsødem, ledsaget av lokale blodtilførselsforstyrrelser og smertesyndrom, edematøst spinal syndrom, ryggmargen og hjernens ødem, samt alvorlige lidelser venøs blodtilførsel til øvre og nedre ekstremiteter ved akutt tromboflebitt.
Et bredt spekter av rusmidler brukes til farmakoterapi og forebygging av ødem-smertesyndrom: glukokortikoider [1], diuretika [2], preparater basert på hestekastanje-fruktekstrakter [3, 4, 5], flavonoider og deres derivater, glivenol [6], alkaloider ergot [7].

Blant disse stoffene er escin avledet fra hestekastnøttens frukt av særlig interesse. Preparater av sistnevnte, samt mengden av ekstraherende saponiner fra det under navnet escin, er vanlige og kjent i en rekke doseringsformer, spesielt i vesteuropeiske land [8].

Eksperimentelle studier av preparater av hestkastanjefrø

Escine er en blanding av hestkastanje triterpene saponiner. Det reduserer økt permeabilitet, brøkhet og betennelse i vaskemuren, som skyldes membranstabiliserende aktivitet, på grunn av hvilke autolytiske cellulære enzymer frigjøres i en mindre mengde. Escin viser også antagonistisk aktivitet mot bradykinin og serotonin [9, 10].
Den anti-ekssudative effekten av escin i forsøket manifesterer seg i ødem forårsaket av ovalbumin, dextran, trypsin, hyaluronidase, kaolin, bie gift, bradykinin, carrageenin, histamin, etc. [11, 12, 13]. I dyreforsøk ble det påvist at hestkastanje og escin-ekstrakter har en beskyttende effekt på kapillærene og dermed utviser en anti-ekssudativ effekt.
Escin har antiinflammatorisk aktivitet, som er etablert når den brukes i forhold til eksperimentell pleuris og peritonitt [14]. Samtidig er virkningen av legemidlet på grunn av både antiinflammatoriske og anti-ødemeffekter og er i siste instans forbundet med en positiv effekt på fartøyets permeabilitet og skjøthet. Virkemekanismen for stoffet er forbundet med effekten på binyrene, det antas at escin stimulerer frigivelsen av glukokortikoider [15, 16]. Det er viktig å merke seg at den antiinflammatoriske aktiviteten til escin og medikamenter som inneholder den, ikke er kombinert med en hemolytisk effekt [17].
Escin er også preget av venotonisk aktivitet, som observeres både i forsøket og i klinikken [18, 19].
I studier utført i GNCLS ble det bekreftet at escin, som hydrolyseproduktet, hemmer veksten av granulasjonsvevet, dvs. det har en retarderende effekt på den proliferative fasen av betennelse [20].
Preparater for eskin og hestekastanje er mye brukt i klinisk praksis [21, 22, 23, 24, 25]. Escin med forskjellige administreringsveier (intravenøs, rektal, etc.) utviser kapillærstyrking, antiinflammatorisk og smertestillende effekt i sykdommer som involverer ødemer og hudblødninger.
Blant medisinske former for escin, av spesiell interesse, er legemidlet "L-lysinløsning med 0,1% escinate for injeksjon", beregnet til akutt behandling for alvorlige manifestasjoner av edematøs smerte i munnvev i ryggmargen og hjernen, som truer pasientens liv.

Escine er en blanding av hestkastanje triterpene saponiner. Det reduserer økt permeabilitet, brøkhet og betennelse i vaskemuren, som skyldes membranstabiliserende aktivitet, på grunn av hvilke autolytiske cellulære enzymer frigjøres i en mindre mengde. Escin også viser antagonistisk aktivitet mot serotonin og bradykinin [9, 10].Antiekssudativny virkning av escin i eksperimentet vist i ødem forårsaket av ovalbumin, dekstran, trypsin, hyaluronidase, kaolin, biegift, bradykinin, karrageenin, histamin, og andre. [11, 12, 13]. I dyreforsøk ble det vist at et ekstrakt fra frøene av hest kastanje og escin ha en beskyttende effekt på kapillærene og derved oppvise antiexudative deystvie.Estsin ha antiinflammatorisk aktivitet som bestemt ved hjelp av dets anvendelse i eksperimentelle peritonitt og pleuritt [14]. Samtidig er virkningen av legemidlet på grunn av både antiinflammatoriske og anti-ødemeffekter og er i siste instans forbundet med en positiv effekt på fartøyets permeabilitet og skjøthet. Virkemekanismen for stoffet er forbundet med effekten på binyrene, det antas at escin stimulerer frigivelsen av glukokortikoider [15, 16]. Viktigere er den anti-inflammatoriske aktivitet av escin, og preparater inneholdende det ikke er kombinert med en hemolytisk virkning [17] er også iboende.Estsinu venotonic aktivitet som er observert i forsøket og i klinikken [18, 19].I ​​studier i GNCLS, ble det bekreftet at escin som dens hydrolyseprodukt, hemmer veksten av granulasjonsvev, f.eks. e. har en hemmende virkning på den proliferative fase av inflammasjon [20].Estsin hest kastanje og preparater blir mye brukt i klinisk praksis [21, 22, 23, 24, 25]. Escin for forskjellige administreringsveier (intravenøst, rektal og t. D.) Kapillyaroukreplyayuschee viser anti-inflammatorisk og analgetisk aktivitet i sykdommer som involverer ødem og hud krovoizliyaniyami.Sredi doseringsformer escin spesiell interesse er fremstillingen "L-lysin En oppløsning av 0,1% for aescinat injeksjon "ment for akutt behandling av alvorlige manifestasjoner av smerte ødematøse bløtvev-syndrom, ryggmarg og hjerne, livstruende bolnogo.Estsin - en blanding av saponiner triterpene kastanje på hesten. Det reduserer økt permeabilitet, brøkhet og betennelse i vaskemuren, som skyldes membranstabiliserende aktivitet, på grunn av hvilke autolytiske cellulære enzymer frigjøres i en mindre mengde. Escin også viser antagonistisk aktivitet mot serotonin og bradykinin [9, 10].Antiekssudativny virkning av escin i eksperimentet vist i ødem forårsaket av ovalbumin, dekstran, trypsin, hyaluronidase, kaolin, biegift, bradykinin, karrageenin, histamin, og andre. [11, 12, 13]. I dyreforsøk ble det vist at et ekstrakt fra frøene av hest kastanje og escin ha en beskyttende effekt på kapillærene og derved oppvise antiexudative deystvie.Estsin ha antiinflammatorisk aktivitet som bestemt ved hjelp av dets anvendelse i eksperimentelle peritonitt og pleuritt [14]. Samtidig er virkningen av legemidlet på grunn av både antiinflammatoriske og anti-ødemeffekter og er i siste instans forbundet med en positiv effekt på fartøyets permeabilitet og skjøthet. Virkemekanismen for stoffet er forbundet med effekten på binyrene, det antas at escin stimulerer frigivelsen av glukokortikoider [15, 16]. Viktigere er den anti-inflammatoriske aktivitet av escin, og preparater inneholdende det ikke er kombinert med en hemolytisk virkning [17] er også iboende.Estsinu venotonic aktivitet som er observert i forsøket og i klinikken [18, 19].I ​​studier i GNCLS, ble det bekreftet at escin som dens hydrolyseprodukt, hemmer veksten av granulasjonsvev, f.eks. e. har en hemmende virkning på den proliferative fase av inflammasjon [20].Estsin hest kastanje og preparater blir mye brukt i klinisk praksis [21, 22, 23, 24, 25]. Escin for forskjellige administreringsveier (intravenøst, rektal og t. D.) Kapillyaroukreplyayuschee viser anti-inflammatorisk og analgetisk aktivitet i sykdommer som involverer ødem og hud krovoizliyaniyami.Sredi doseringsformer escin spesiell interesse er fremstillingen "L-lysin En oppløsning av 0,1% for aescinat injeksjon ", beregnet for beredskapsbehandling for alvorlige manifestasjoner av edematøs smerte av bløtvev, ryggmargen og hjerne, som truer pasientens liv.

Hvorfor er det fortsatt L-lysin escinate?

En høy dødelighet blant pasienter med akutt alvorlig traumatisk hjerneskade (TBI) forårsaket av traumatisk hjernevevskader med utvikling av hevelse og hjernesvulst, noe som medfører kompresjon og forskyvning av hjernestrukturer. I tillegg resulterer hevelse og hevelse i hjernen, sammen med økt blodtilførsel til hjernen og utvikling av sekundær hematom, intrakranial hypertensjon i posttraumatisk periode. Dehydreringsterapi brukes til å redusere hevelse og hevelse i hjernen. For å gjøre dette, for tiden brukte stoffer i to hovedgrupper: dehydrering medikamenter osmotisk virkning og saluretiki. Bruk også hormonelle stoffer - kortikosteroider (dexametason).
Grunnlaget for dehydrering av hjernen ved bruk av osmotisk aktive stoffer (hypertoniske oppløsninger av urea, mannitol, sorbitol, glyserin) er den primære økningen i plasmaets osmotiske trykk på grunn av de injiserte legemidlene. Ved bruk av saluretika (furosemid eller dets analoger) utvikles uttalt diurese, hvorav konsekvensen er dehydrering av hjernevev.
Ikke desto mindre fører bruken av bare dehydrasjonsmedikamenter ikke alltid til den nødvendige dehydrering av hjernen. I tillegg, når du bruker disse stoffene, er det betydelige endringer og til og med brudd på mange vitale systemer i kroppen (spesielt kardiovaskulær, urin), vann-saltmetabolisme, syre-base tilstand.
Bruk av kortikosteroidmedikamenter, spesielt dexametason, som dekongestant, er begrunnet ved deres vasoaktive virkning og evne til å stabilisere cellemembraner. Men det er statistisk fastslått at bruk av dexametason, selv i store doser, ikke forbedrer effekten av TBI. Derfor er kortikosteroider som dekongestanter ikke inkludert i det europeiske behandlingsregime for pasienter med alvorlig TBI. I tillegg øker kortikosteroider, særlig i store doser, risikoen for å utvikle slike komplikasjoner som gastrointestinal blødning, arteriell hypertensjon, steroid diabetes, undertrykkelse av immunsystemet, etc.
Dermed brukte stoffene for tiden å behandle prosessen med hevelse og hevelse i hjernen, inneboende bivirkninger.

En høy dødelighet blant pasienter med akutt alvorlig traumatisk hjerneskade (TBI) forårsaket av traumatisk hjernevevskader med utvikling av hevelse og hjernesvulst, noe som medfører kompresjon og forskyvning av hjernestrukturer. I tillegg resulterer hevelse og hevelse i hjernen, sammen med økt blodtilførsel til hjernen og utvikling av sekundær hematom, intrakranial hypertensjon i posttraumatisk periode. Dehydreringsterapi brukes til å redusere hevelse og hevelse i hjernen. For å gjøre dette, for tiden brukte stoffer i to hovedgrupper: dehydrering medikamenter osmotisk virkning og saluretiki. Hormoner brukes også - kortikosteroider (dexametason). På grunnlag av dehydrering av hjernen ved bruk av osmotisk aktive stoffer (hypertoniske oppløsninger av urea, mannitol, sorbitol, glyserin) er den primære økningen i plasmaets osmotiske trykk på grunn av de injiserte legemidlene. Ved bruk av saluretika (furosemid eller dets analoger) utvikles utprøvd diurese, hvorav konsekvensen er dehydrering av hjernevev. Bruken av bare dehydreringspreparater fører ikke alltid til den nødvendige dehydrering av hjernen. I tillegg, ved bruk av disse legemidlene, oppstår signifikante forandringer og jevnforstyrrelser fra mange vitale systemer i kroppen (spesielt kardiovaskulær, urin), vann-saltmetabolisme, syre-baseforhold. Bruk av kortikosteroidmedikamenter, spesielt dexametason, som dekongestanter begrunnet av deres vasoaktive virkning og evne til å stabilisere cellemembraner. Men det er statistisk fastslått at bruk av dexametason, selv i store doser, ikke forbedrer effekten av TBI. Derfor er kortikosteroider som dekongestanter ikke inkludert i det europeiske behandlingsregime for pasienter med alvorlig TBI. I tillegg øker kortikosteroider, særlig i store doser, risikoen for å utvikle komplikasjoner som gastrointestinal blødning, arteriell hypertensjon, steroid diabetes, undertrykkelse av immunsystemet etc. Dermed brukes legemidlene for tiden til å behandle ødem og hevelse hjernen iboende bivirkninger.

Det foregående har ført til behovet for å søke etter nye metoder og nye stoffer for behandling av ødem og hjernehevelse, samt postoperativt spinalødem og utvikling av nye stoffer. Et slikt stoff er det nye stoffet - "L-LYSINE ESCINATE SOLUTION 0.1% FOR INJECTION".

Resultatene av kliniske studier av stoffet

Kliniske studier av Neurokirurgisk institutt ved Akademiet for medisinsk vitenskap i Ukraina [26, 29, 30] viste følgende: stoffet "L-lysinløsning med 0,1% escinate for injeksjon" har en utprøvet og rask anti-ødem effekt. Hos pasienter med traumatiske hjerneødem eliminerer eller i vesentlig grad reduserer graden av ødem (utstrekningen av området og ødem), og eliminerer begrensningen forskyvning av hjernestrukturer, fremmer hurtig resorpsjon av foci av hjerneskader, innbefattende hæmorrhagisk komponent eliminerer intrakraniell hypertensjon. Legemidlet eliminerer ikke bare de ovennevnte fenomenene, men forhindrer også deres utvikling.
Ved å redusere hevelse og hevelse i hjernen og forhindre deres utvikling, bidrar stoffet til den raske regresjonen av kliniske symptomer og restaureringen av hjernens funksjonelle aktivitet. Dette manifesteres av en rask og signifikant forbedring av pasientens generelle tilstand, en reduksjon i graden av bevissthetssvikt, nedsatt funksjonsnedsettelse eller normalisering av motoriske, psykomotoriske og intellektuelle funksjoner.
Medikamentet lar deg unngå kirurgi, behandle konservativt og forhindre muligheten for utvikling av ulike komplikasjoner.
L-lysin escinate har også en smertestillende effekt i smertsyndromet av traumatisk genese, inkludert hodepine.
Karakteristisk trekk: stoffet har en utprøvd immunokorrigerende effekt, øker kroppens forsvar, har en hypoglykemisk effekt (eliminerer stressende hyperglykemi, normaliserer nivået av karbohydrater, som hos pasienter med hjerneskade forhindrer utvikling eller forverring av hjerneacidose).
Det antas at det nye stoffet også er effektivt i behandlingen av cerebralt ødem hos pasienter med iskemiske lidelser og svulster i hjernen.
Parallelt ble det gjennomført kliniske studier ved Det ukrainske forskningsinstituttet for traumatologi og ortopedi [27] og Kharkovs forskningsinstitutt for ortopedi og traumatologi. prof. MI Sitenko [28]. Det ble funnet at stoffet har høy effekt i edematøs smertesyndrom hos pasienter etter kirurgi for skader og sykdommer i muskel-skjelettsystemet, samt hos pasienter med neurodystrofisk syndrom. For å forebygge eller redusere ryggmargsødem, anbefales en løsning av L-lysin escinate for pasienter med komplisert ryggmargsskade i tidlig postoperativ periode.
Vanligvis forårsaker stoffet ikke negative lokale, resorptive reaksjoner, så vel som allergiske reaksjoner når de administreres intravenøst.

Kliniske studier av Neurokirurgisk institutt ved Akademiet for medisinsk vitenskap i Ukraina [26, 29, 30] viste følgende: stoffet "L-lysinløsning med 0,1% escinate for injeksjon" har en utprøvet og rask anti-ødem effekt. Hos pasienter med traumatiske hjerneødem eliminerer eller i vesentlig grad reduserer graden av ødem (utstrekningen av området og ødem), og eliminerer begrensningen forskyvning av hjernestrukturer, fremmer hurtig resorpsjon av foci av hjerneskader, innbefattende hæmorrhagisk komponent eliminerer intrakraniell hypertensjon. Legemidlet eliminerer ikke bare de ovennevnte fenomenene, men hindrer også utviklingen. Reduserer hevelse og hevelse i hjernen og forhindrer deres utvikling, bidrar stoffet til rask regresjon av kliniske symptomer og restaurering av hjernens funksjonelle aktivitet. Det viser rask og betydelig forbedring i den generelle tilstanden til pasienten, en reduksjon i graden av svekkelse av bevissthet, forstyrrelse eller redusere normalisering motor, unngår psyko-emosjonelle og intellektuell funktsiy.Preparat kirurgi, er konservativ behandling for å holde og hindre muligheten for utvikling av en rekke oslozhneniy.L-lysin aescinat har også analgetiske effekter med smerte syndrom av traumatisk genese, inkludert hodepine. Karakteristisk trekk: stoffet viser Det har en hypoglykemisk effekt (eliminerer stressende hyperglykemi, normaliserer karbohydratnivåer, som hos pasienter med hjerneskade forhindrer utvikling eller forverring av hjerneacidose). Det antas at det nye stoffet også er effektivt til behandling av hjernesødem hos pasienter med iskemiske lidelser og svulster i hjernen. Parallelt ble det gjennomført kliniske studier i det ukrainske forskningsinstituttet for traumer ogii og ortopedi [27] og Kharkov Research Institute of Ortopedi og traumatologi dem. prof. MI Sitenko [28]. Det ble funnet at stoffet har høy effekt i edematøs smertesyndrom hos pasienter etter kirurgi for skader og sykdommer i muskel-skjelettsystemet, samt hos pasienter med neurodystrofisk syndrom. For forebygging eller reduksjon av ryggmargen ødem løsning av L-lysin aescinat anbefalt til pasienter med spinal traumer komplisert i den tidlige postoperative period.Obychno forberedelse forårsaker ingen uønskede lokale resorptive reaksjoner og allergiske reaksjoner på intravenøs vvedenii.Klinicheskie Research Institute of Sciences i Ukraina nevrokirurgi [26, 29, 30] viste følgende: stoffet "L-Lysin Solution of 0.1% Escinate for Injection" har en uttalt og rask anti-ødem effekt. Hos pasienter med traumatiske hjerneødem eliminerer eller i vesentlig grad reduserer graden av ødem (utstrekningen av området og ødem), og eliminerer begrensningen forskyvning av hjernestrukturer, fremmer hurtig resorpsjon av foci av hjerneskader, innbefattende hæmorrhagisk komponent eliminerer intrakraniell hypertensjon. Legemidlet eliminerer ikke bare de ovennevnte fenomenene, men hindrer også utviklingen. Reduserer hevelse og hevelse i hjernen og forhindrer deres utvikling, bidrar stoffet til rask regresjon av kliniske symptomer og restaurering av hjernens funksjonelle aktivitet. Det viser rask og betydelig forbedring i den generelle tilstanden til pasienten, en reduksjon i graden av svekkelse av bevissthet, forstyrrelse eller redusere normalisering motor, unngår psyko-emosjonelle og intellektuell funktsiy.Preparat kirurgi, er konservativ behandling for å holde og hindre muligheten for utvikling av en rekke oslozhneniy.L-lysin aescinat har også analgetiske effekter med smerte syndrom av traumatisk genese, inkludert hodepine. Karakteristisk trekk: stoffet viser Det har en hypoglykemisk effekt (eliminerer stressende hyperglykemi, normaliserer karbohydratnivåer, som hos pasienter med hjerneskade forhindrer utvikling eller forverring av hjerneacidose). Det antas at det nye stoffet også er effektivt til behandling av hjernesødem hos pasienter med iskemiske lidelser og svulster i hjernen. Parallelt ble det gjennomført kliniske studier i det ukrainske forskningsinstituttet for traumer ogii og ortopedi [27] og Kharkov Research Institute of Ortopedi og traumatologi dem. prof. MI Sitenko [28]. Det ble funnet at stoffet har høy effekt i edematøs smertesyndrom hos pasienter etter kirurgi for skader og sykdommer i muskel-skjelettsystemet, samt hos pasienter med neurodystrofisk syndrom. For å forebygge eller redusere ryggmargsødem anbefales L-lysine scinatum-løsning for pasienter med komplisert ryggmargenskade i tidlig postoperativ periode. Legemidlet gir vanligvis ikke negative lokale, resorptive reaksjoner, samt allergiske reaksjoner ved intravenøs administrering.

Narkotikabruk

L-lysin escinate er et vannløselig salt av saponin escin fra hestkastanjefrukter og aminosyren L-lysin. Løsningen av legemidlet inneholder 0,1% (5 mg i ampullen) av L-lysinskinat. Indikasjoner for bruk av en L-lysinskinatløsning 0,1% for injeksjoner:

L-lysin escinate

Legemidler - L-Lysina Eskinat. Opprinnelseslandet er Ukraina. Legemidlet L-Lysine Escinate har en decongestant, uttalt analgetisk og antiinflammatorisk egenskap. Escin, som er en del av dette stoffet, på grunn av egenskapene, har en uttalt anti-ødemegenskap. Indikasjoner - alvorlig ødem i hjernen med intrakranielle og subaraknoide hematomer, edematøse og / eller smertesyndrom i stammen, ryggraden, lemmer, akutt tromboflebitt. Kontraindikasjoner - intoleranse for komponentene av L-Lysine escinate, barn alder. Les mer om L-Lysine Escinate i full instruksjon.

Instruksjoner for bruk L-lysin escinate

struktur

1 ml oppløsning inneholder L-lysin escinate (i form av 100% stoff) 0,001 g.

Hjelpestoffer: etylalkohol 96%, propylenglykol, vann til injeksjonsvæsker.

vitnesbyrd

Post-traumatisk, intra- og postoperativt ødem av lokalisering: alvorlig ødem i hjernen og ryggmargen, inkludert med subaraknoide og intrakraniale hematomer og forskyvning av medianstrukturer i hjernen og ødem-svulmningssyndrom; hevelse av bløtvev med involvering av muskel-skjelettsystemet, ledsaget av lokale forstyrrelser i blodtilførsel og smerte; edematøse smertesyndrom i ryggraden, torso, lemmer; alvorlige brudd på venøs sirkulasjon av nedre ekstremiteter ved akutt tromboflebitt, ledsaget av edematøs-inflammatorisk syndrom.

Kontra

Legemidlet er kontraindisert hos pasienter med alvorlig nedsatt nyrefunksjon, samt til personer med økt individuell følsomhet overfor stoffene i legemidlet. Barn under 1 år.

Dosering og administrasjon

Den daglige dosen av stoffet for voksne er 5-10 ml. 5-10 ml av stoffet fortynnes i 15-50 ml natriumklorid, injeksjonsvæske, oppløsning 0,9% og administreres kun intravenøst ​​(intra arteriell injeksjon er ikke tillatt). Under forhold som truer pasientens liv (akutt traumatisk hjerneskade, intra- og postoperativ hevelse i hjernen og ryggmargen med symptomer på ødem-hevelse, hevelse av store størrelser på grunn av vanlige skader av myk vev og muskel-skjelettsystemet), økes den daglige dosen til 10 ml per dag.

Maksimum daglig inntak for voksne er 25 ml. Varigheten av legemidlet er 2-8 dager, avhengig av effektiviteten av behandlingen. Hos barn administreres en enkeltdose med en hastighet på: 1-5 år - 0,22 mg L-lysin escinate per kg kroppsvekt; 5-10 år - 0,18 mg L-lysin escinate per kg kroppsvekt; 10 år og eldre - 0,15 mg L-lysin escinate per kg kroppsvekt; eldre enn 10 år - 0,12 mg L-lysin escinate escinate per kg kroppsvekt. Legemidlet administreres 2 ganger daglig. Kursets varighet er fra 2 til 8 dager, avhengig av pasientens tilstand og effektiviteten av behandlingen.

overdose

Symptomer: følelse av varme, takykardi, menorrhagia, kvalme, halsbrann, epigastrisk smerte.

Behandling: symptomatisk behandling.

Bivirkninger

I tilfelle av individuell overfølsomhet for å escinate hos enkelte pasienter, er følgende mulige:

allergiske reaksjoner: hudutslett (papulær, petechial, erytematøs), kløe, hudspyling, hypertermi, urticaria, sjelden Quinckes ødem, anafylaktisk sjokk

på den delen av sentrale og perifere nervesystemet: hodepine, svimmelhet, tremor, parestesier, i noen tilfeller - ustabil gang, ubalanse, kortvarig bevissthetstap;

fra leveren og gallesystemet: økt transaminase og bilirubin nivåer

fra mage-tarmkanalen: kvalme, sjelden - oppkast, diaré, magesmerter

på den delen av kardiovaskulærsystemet: arteriell hypotensjon, arteriell hypertensjon, takykardi, brystsmerter;

fra luftveiene: sjelden - en følelse av mangel på luft, kortpustethet, bronkial obstruksjon, tørr hoste;

lokale reaksjoner: brennende langs venen ved injeksjon, flebitt, smerte og hevelse på injeksjonsstedet

andre: generell svakhet, kulderystelser, følelse av varme, rygg i ryggen, svette.

Bruk under graviditet

Bruk av stoffet under graviditet og amming er kontraindisert. Ved behandling bør stoppe amming.

Lagringsforhold

Oppbevares utilgjengelig for barn. Oppbevares i originalemballasjen ved en temperatur ikke høyere enn 25 ºC.

Hvordan kjøpe L-Lysine Escinate på YOD.ua?

Trenger L-Lysine Escinate? Bestill det her! På YOD.ua kan du reservere medisinering: Du kan hente stoffet selv eller bestille levering på apotek i byen til prisen angitt på nettsiden. Bestillingen venter på deg på apoteket, hvorav du vil motta et varsel i form av SMS (muligheten for leveringstjenester må spesifiseres i partnerapotek).

På YOD.ua er det alltid informasjon om tilgjengeligheten av stoffet i en rekke av de største byene i Ukraina: Kiev, Dnieper, Zaporozhye, Lviv, Odessa, Kharkov og andre megalopoliser. Å være i noen av dem, kan du alltid enkelt og enkelt bestille medisiner via nettstedet YOD.ua, og deretter på et passende tidspunkt for å gå til apoteket for dem eller bestille levering.

Advarsel: For å bestille og motta reseptbelagte legemidler trenger du en lege resept.