Hepatittforum

Symptomer

Kunnskapsdeling, kommunikasjon og støtte til personer med hepatitt

Generics og min historie

Re: Generics og min historie

Melding samantal »Aug 28 2017 14:29

Re: Generics og min historie

Melding til Brannmann »Aug 28, 2017 15:54

Re: Generics og min historie

Melding til Dmitry-nk »28 Aug 2017 18:20

Re: Generics og min historie

Melding til Dmitry-nk »28. august 2017 18:34

Re: Generics og min historie

Melding samantal »Aug 28, 2017 21:09

Re: Generics og min historie

Melding til Dmitry-nk »29 Aug, 2017 02:58

Re: Generics og min historie

Melding til Dmitry-nk »29. august 2017 03:02

Re: Generics og min historie

Melding Gennady82 »Aug 29, 2017 10:27

Re: Generics og min historie

Melding til brannmannen »29. august 2017 10:48

Re: Generics og min historie

Melding samantal »Aug 29 2017 12:26

Amiksin: vurderinger av leger og historier om pasienter

Amiksin forårsaker skarp tilbakemelding fra lege, et veltalende eksempel som er følgende dialog på det russiske medisinske serverforumet. Deltakerne er en kvinne som søkte om en konsultasjon (hennes kallenavn er Bagira), og leger under kallenavnene Ivkoko, Morphey, antibiotik. For større nøyaktighet vises dialogen ved hjelp av skjermbilder - rasterkopier av fragmenter av en nettside.

Det er sagt kort, men utvetydig. På dette tidspunktet kunne man få en slutt hvis det ikke var mange "underholdende fortellinger" på Internett for pasienter som tok stoffet og dro de mest kontroversielle historiene om det.

Anmeldelser av Amixin-pasienter som tar stoffet

Siden disse vitnesbyrdene er svært pittoreske og kategoriske, er vurderingen av stoffet av pasienter på nettsidene enten "utvetydig positivt" eller "utvilsomt negativt" eller "spørsmålet".

Et eksempel på en historie om Amiksin med et + tegn.

Et eksempel på en negativ historie. For bedre oppfatning, gir jeg det i teksten (stavemåte og tegnsetting er bevart):

Gjennomgang: Antiviral Amiksin - Horror! Jeg led i 7 dager til jeg skjønte at jeg bare trenger å slutte å drikke dette "mirakelmedikamentet"

På slutten berørte pasienten et ubehagelig tema - tilpassede, betalt utsagn om stoffet, som er utformet for å oppfordre besøkende til å kjøpe de nevnte midler. Et eksempel på det betalte "ønske om å dele erfaring", ifølge forfatteren av disse linjene, kan være følgende.

Er amixin trygg (i Vesten er stoffet kjent som thyrolon)

Den første omtalen av tirolon (amiksin - det kommersielle navnet til tilorone) er funnet i patentsøknaden av 30. desember 1968 (US patent nr. 3592819). Legemidlet ble undersøkt på 70- og 80-tallet av XX-tallet. Bevis på toksisitet og fare for stoffet for menneskers helse ble oppnådd, og derfor ble det ikke utført lengre tid på videre studier av tiloron.

Jeg vil sitere teksten oversatt fra russisk Wikipedia for den russisktalende shmtatel (https://uk.wikipedia.org/wiki/Tiloron, denne informasjonen er ikke tilgjengelig på russisk Wikipedia).

Tiloron inneholder både kationiske og lipofile grupper i sin struktur. Stoffer med en slik struktur kan forårsake celle lipidose - et brudd på stoffskiftet i fettene i cellene. I forsøkene ble det vist at tyrolon fører til fosfolipidose - en akkumulering av lipider etterfulgt av dødelig degenerasjon - i leveren og netthinnen til laboratoriedyr.

En liten studie på 14 pasienter som ble foreskrevet tyrolon - i tre av dem forårsaket stoffet øyeskader - retinopati og keratopati.

Resultatene av dyreforsøk har vist at tyrolon påvirker karbohydratmetabolismen og fører til akkumulering av glykosaminoglykaner i cellene, noe som gir opphav til sykdommer - mucopolysakkarider.

Fra februar 2009 publiseres ikke vitenskapelig pålitelige data om sikkerheten til tiloronbruk hos mennesker.

Her finner vi følgende informasjon.

Tiloron er en syntetisk høymolekylær, oral interferon-induktor.

Det ble registrert i Russland og Ukraina under handelsnavnet Amiksin (som pulver til fremstilling av ikke-sterile doseringsformer) og Amiksin®IC (tabletter). Det er ingen tegn på bruk av amixin (tilorone) som terapeutisk legemiddel utenfor det tidligere Sovjetunionen.

Det er ingen randomiserte kontrollerte kliniske studier av stoffet. Publiserte artikler om kliniske studier av Tiloron i Russland og Ukraina er enten ikke randomisert [10] eller inneholder ikke placebokontroller og er basert på bruk av ikke-standardiserte ytelseskriterier (subjektiv velvære) i stedet for en objektiv virologisk analyse.

Faktisk er den citerte teksten tilstrekkelig til å forklare avvisningen av amyksin som et legemiddel av utøvere og motstridende, ofte våken pasienthistorie.

Amiksin /


Sammensetningen og formen av: Tabletter, belagte tabletter1 tiloron0,06 gv-adjuvanser: magnesiumkarbonat-basisk; PVP; kalsiumstearat; aerosil; vaselin olje; sukker; talkum; tropeolin O; titandioksid; gelatin; bivoks

i polymerbokser på 6 eller 10; i en pakke med papp 1 bank.

Tabletter, belagte tabletter1 tiloron 0,125 g tilsetningsstoffer: magnesiumkarbonatbasert; PVP; kalsiumstearat; aerosil; vaselin olje; sukker; talkum; tropeolin O; titandioksid; gelatin; bivoks

i polymerbokser på 6 eller 10; i en pakke med papp 1 bank.

Viral hepatitt A, B og C, og cytomegalovirus-infeksjoner er herpes, i det komplekse terapi av infeksjons allergisk og viral encefalomyelitt (multippel sklerose, panencefalitt, uveoentsefalit et al.), Respirasjonsorganer og urogenital Chlamydia, behandling og forhindring av influensa og forkjølelse hos voksne; hos barn over 7 år - behandling av influensa og ARVI.

Overfølsomhet, graviditet, amming, alder opptil 7 år.

Allergiske reaksjoner, dyspeptiske fenomener, kortsiktige frysninger.

Tilfeller av overdosering av Amixin® er ukjente.


Dosering og administrasjon:

Innvendig, etter å ha spist. Voksne for ikke-spesifikk profylakse av viral hepatitt A, influensa og andre akutte respiratoriske virusinfeksjoner - 0,125 g en gang i uken i 6 uker.

Behandling av viral hepatitt A er 1. dag, 0.125 g 2 ganger, deretter 0.125 g annenhver dag, behandlingsforløpet er 1,25 g (10 tab.).

Behandling av akutt hepatitt B (inkludert med langvarig kurs) eller hepatitt C - 1. og 2. dag til 0.125 g, deretter til 0.125 g annenhver dag. Behandlingsforløpet av akutt hepatitt B - 2 g (16 tab.), Akutt hepatitt C og et langvarig forløb av hepatitt B - 2,5 g (20 tab.).

Kronisk hepatitt B - startfasen av behandlingen (2,5 g - tabell 20) - de første 2 dagene ved 0,25 g, deretter ved 0,125 g annenhver dag. Fortsettelsesfase: fra 1,25 g (10 tab.) Til 2,5 g (20 tab.), 0,125 g per uke. Kursdosen er 3,75-5 g, behandlingsvarigheten er 3,5-6 måneder (avhengig av resultatene av biokjemiske, immunologiske, morfologiske studier som gjenspeiler aktivitetsgraden av prosessen).

Kronisk hepatitt C - startfasen av behandlingen (2,5 g - tabell 20) - de første 2 dagene ved 0,25 g, deretter ved 0,125 g annenhver dag. Fortsettelsesfase: 2,5 g (20 tab.), 0,125 g per uke. Kursdose - 5 g, behandlingsvarighet - 6 måneder (avhengig av resultatene av biokjemiske, immunologiske, morfologiske studier, som gjenspeiler aktivitetsgraden av prosessen).

Behandling av influensa og andre akutte respiratoriske virusinfeksjoner, herpes, cytomegalovirusinfeksjon, urogenitalt og respiratorisk klamydia - i de første 2 dagene av sykdommen - 0,125 g, deretter 0,125 g annenhver dag. Behandlingen av influensa og andre akutte respiratoriske virusinfeksjoner - 0,75 g, herpes- og cytomegalovirusinfeksjon - 2,5 g, urogenitalt og respiratorisk chlamydia - 1,25 g. I den komplekse behandlingen av nevrovirusinfeksjoner er dosen satt individuelt, løpet av behandlingen er 4 uker.

Barn eldre enn 7 år med ukompliserte former for influensa eller andre akutte respiratoriske virusinfeksjoner - 0,06 g en gang daglig (etter måltid) på dag 1, 2 og 4 fra behandlingsstart (for et behandlingsforløp 0,18 g - tabell 3). I tilfelle komplikasjoner av influensa eller andre akutte respiratoriske virussykdommer, tas legemidlet på dag 1, 2, 4 og 6 fra starten av behandlingen (for et behandlingsforløp på 0,24 g - 4 tab.).

Omfattende behandling av nevrovirusinfeksjoner bør utføres under tilsyn av en lege.

Amiksin med hepatitt C

Jenter kan noen ha narkotika trenger deg ikke. Amiksin. Karsil, Ovesol (dråper eller piller) er legemidler for å opprettholde leveren, og jeg har hepatitt C. Jeg har ikke råd til dyr behandling, og jeg kan ikke kjøpe disse medisinene hver måned, men jeg trenger dem virkelig. Takk på forhånd

Antivirale legemidler. Hva er det, og hva de spiser. Svært ofte på territoriet til den tidligere Sovjetunionen, forvandles foreldrene til en barnelege for akutt respiratorisk sykdom hos et barn, og antivirale legemidler er også ofte foreskrevet. Tross alt, ved første øyekast, er alt logisk - en virusinfeksjon, og stoffet skal være "antiviralt". Trikset er at leger har mer eller mindre lært hvordan de skal håndtere bakterielle infeksjoner, og dermed ønsket, analogt, for hver virusinfeksjon å foreskrive et antiviralt stoff. Hva er i dag i arsenalen til.

Ofte går foreldrene våre til barnelege for akutt respiratorisk sykdom hos barn, og antivirale legemidler blir ofte foreskrevet. Tross alt, ved første øyekast, er alt logisk - en virusinfeksjon, og stoffet skal være "antiviralt". Trikset er at leger har mer eller mindre lært hvordan de skal håndtere bakterielle infeksjoner, og dermed ønsket, analogt, for hver virusinfeksjon å foreskrive et antiviralt stoff. Hva er for tiden i arsenalet av antiviral terapi? 1. Preparater som er effektive mot visse virus fra herpesgruppen: A) Virus.

Antivirale legemidler. Hva er det, og hva de spiser. Svært ofte på territoriet til den tidligere Sovjetunionen, forvandles foreldrene til en barnelege for akutt respiratorisk sykdom hos et barn, og antivirale legemidler er også ofte foreskrevet. Tross alt, ved første øyekast, er alt logisk - en virusinfeksjon, og stoffet skal være "antiviralt". Trikset er at leger har mer eller mindre lært hvordan de skal håndtere bakterielle infeksjoner, og dermed ønsket, analogt, for hver virusinfeksjon å foreskrive et antiviralt stoff. Hva er i dag i arsenalen til.

kilde antivirale legemidler. Hva er det, og hva de spiser. Svært ofte på territoriet til den tidligere Sovjetunionen, forvandles foreldrene til en barnelege for akutt respiratorisk sykdom hos et barn, og antivirale legemidler er også ofte foreskrevet. Tross alt, ved første øyekast, er alt logisk - en virusinfeksjon, og stoffet skal være "antiviralt". Trikset er at leger har mer eller mindre lært hvordan de skal håndtere bakterielle infeksjoner, og dermed ønsket, analogt, for hver virusinfeksjon å foreskrive et antiviralt stoff. Hva er for tiden i arsenalen.

Svært ofte på territoriet til den tidligere Sovjetunionen, forvandles foreldrene til en barnelege for akutt respiratorisk sykdom hos et barn, og antivirale legemidler er også ofte foreskrevet. Tross alt, ved første øyekast, er alt logisk - en virusinfeksjon, og stoffet skal være "antiviralt". Trikset er at leger har mer eller mindre lært hvordan de skal håndtere bakterielle infeksjoner, og dermed ønsket, analogt, for hver virusinfeksjon å foreskrive et antiviralt stoff. Hva er for tiden i arsenalet av antiviral terapi? 1. Forberedelser effektive mot noen virus fra gruppen.

Slik behandler du SARS (Virusinfeksjon)? (Ofte stilt fra en russisk medisinsk server) Foreldre går ofte til en barnelege for akutt åndedrettssykdom hos barn, og antivirale legemidler er ofte foreskrevet. Alt ved første blikk er alt logisk - en virusinfeksjon, og stoffet må være "antiviralt." Trikset er at leger har lært mer eller mindre å bekjempe bakterielle infeksjoner, og dermed ønsket om analogt å foreskrive et antiviralt stoff for hver virusinfeksjon. Er det et øyeblikk i arsenalet av antiviral terapi? 1. Preparater som er effektive mot.

Slik behandler du SARS (Virusinfeksjon)? (Ofte stilt fra en russisk medisinsk server) Foreldre går ofte til en barnelege for akutt åndedrettssykdom hos barn, og antivirale legemidler er ofte foreskrevet. Alt ved første blikk er alt logisk - en virusinfeksjon, og stoffet må være "antiviralt." Trikset er at leger har lært mer eller mindre å bekjempe bakterielle infeksjoner, og dermed ønsket om analogt å foreskrive et antiviralt stoff for hver virusinfeksjon. Er det et øyeblikk i arsenalet av antiviral terapi?

Antivirale legemidler. Hva er det, og hva de spiser. http://forums.rusmedserv.com/showthread.php?t=156778 Svært ofte på territoriet til den tidligere Sovjetunionen, forvandles foreldrene til en barnelege for en akutt respiratorisk sykdom hos et barn, og antivirale legemidler er også ofte foreskrevet. Tross alt, ved første øyekast, er alt logisk - en virusinfeksjon, og stoffet skal være "antiviralt". Trikset er at leger har mer eller mindre lært hvordan de skal håndtere bakterielle infeksjoner, og dermed ønsket, analogt, for hver virusinfeksjon å foreskrive et antiviralt stoff.

Tatt herfra Antivirale legemidler. Hva er det, og hva de spiser. Svært ofte på territoriet til den tidligere Sovjetunionen, forvandles foreldrene til en barnelege for akutt respiratorisk sykdom hos et barn, og antivirale legemidler er også ofte foreskrevet. Tross alt, ved første øyekast, er alt logisk - en virusinfeksjon, og stoffet skal være "antiviralt". Trikset er at leger har mer eller mindre lært hvordan de skal håndtere bakterielle infeksjoner, og dermed ønsket, analogt, for hver virusinfeksjon å foreskrive et antiviralt stoff. Hva er i øyeblikket.

Vi liker å gå til barnehagen veldig mye. Han vil ikke bli tatt derfra, men vi går veldig sjelden. Vi begynte å gå fra midten av september, men før den første fotturen ble vi syk i 2 uker, til slutt gikk vi mot slutten av måneden. i tre dager og igjen ble syk i to uker. Send ut en uke gikk bort, igjen ble syk i en måned, led en forferdelig hoste. Gjenvunnet. på den andre dagen av turen til hagen. Hosten kom tilbake, men uken igjen. Og nå har vi en ny mulighet. Mandag 26. november, diaré og oppkast. temperatur.

Mange liker å dryppe alle slags interferoner i nesen, kaste dem inn i tabletter og kaste deres forkjølelser inn i rumpa. Og så lurer de på hvorfor en rennende nese blir til kronisk rhinitt, og hoster inn i bronkitt eller lungebetennelse. Nasale og tabletterte dummier Hverken Anaferon, Grippferon osv. Slike "feroner" har ikke en randomisert, kontrollert studie som demonstrerer terapeutisk eller profylaktisk effekt. Videre er det ikke noe slikt interferon i disse preparatene i det hele tatt. For eksempel, i Anaferon er den viktigste aktive ingrediensen laktose. Det er nok å kjøpe en liten pose laktose på vekt.

Teksten er lang, det er lenker. De siste årene har antall ulike antivirale stoffer på hyllene på apotekene økt dramatisk. Reklamemedisiner som lett kan hjelpe til med å håndtere virus og redde fra årlige epidemier av ARVI, forfølger bokstavelig talt, spesielt med utbruddet av høstkuld. Alt dette antyder et logisk spørsmål: Hvis det er så mange antivirale stoffer, hvorfor fortsetter vi fortsatt å lide av influensa og andre virusinfeksjoner, og fra virus sykdommer som meslinger, hepatitt B eller polio, må du beskytte deg med vaksiner? Business.

Råd fra legen vår! Bare i Russland er det en slik ting som interferoninduktorer. Dette er stoffer som ikke inneholder interferon selv, men kan stimulere produksjonen. I dag, slike midler, inkludert for barn, ser i økende grad ut. Imidlertid presenterer de en alvorlig helsefare. Interferon alfa syntetiseres av celler i immunsystemet etter at patogenet interagerer med spesifikke reseptorer på celleoverflaten, hvoretter en hel kaskade av immunreaksjoner blir lansert, rettet mot å produsere interferon og ved å aktivere en bestemt immunrespons. Mekanismen for interferon.

Antiviral terapi. Antivirale legemidler. Hva er det, og hva de spiser. Svært ofte på territoriet til den tidligere Sovjetunionen, forvandles foreldrene til en barnelege for akutt respiratorisk sykdom hos et barn, og antivirale legemidler er også ofte foreskrevet. Tross alt, ved første øyekast, er alt logisk - en virusinfeksjon, og stoffet skal være "antiviralt".

Teksten er lang, det er lenker. De siste årene har antall ulike antivirale stoffer på hyllene på apotekene økt dramatisk. Reklamemedisiner som lett kan hjelpe til med å håndtere virus og redde fra årlige epidemier av ARVI, forfølger bokstavelig talt, spesielt med utbruddet av høstkuld. Alt dette antyder et logisk spørsmål: Hvis det er så mange antivirale stoffer, hvorfor fortsetter vi fortsatt å lide av influensa og andre virusinfeksjoner, og fra virus sykdommer som meslinger, hepatitt B eller polio, må du beskytte deg med vaksiner? Business.

det er nødvendig å vite. Hvordan behandle horisonter og orvikak behandling av akutte respiratoriske virusinfeksjoner (virusinfeksjon)? (En artikkel fra en russisk medisinsk server). Svært ofte i den tidligere Sovjetunionen går foreldrene til en barnelege for akutt respiratorisk sykdom hos et barn, og antivirale legemidler foreskrives også ofte. Alt ved første blikk er alt logisk - en virusinfeksjon, og stoffet må være "antiviralt." Trikset er at leger har lært mer eller mindre å bekjempe bakterielle infeksjoner, og dermed ønsket om analogt å foreskrive et antiviralt stoff for hver virusinfeksjon. det er et øyeblikk i

HVORDAN Å BEHANDLE ORVI (Virusinfeksjon)? (Artikkel fra en russisk medisinsk server) Svært ofte i den tidligere Sovjetunionen går foreldrene til en barnelege for akutt respiratorisk sykdom hos et barn, og antivirale legemidler er også ofte foreskrevet. Alt ved første blikk er alt logisk - en virusinfeksjon, og stoffet må være "antiviralt." Trikset er at leger har lært mer eller mindre å bekjempe bakterielle infeksjoner, og dermed ønsket om analogt å foreskrive et antiviralt stoff for hver virusinfeksjon. Er det et øyeblikk i arsenalet av antiviral terapi? 1. Preparater som er effektive mot.

Hvordan behandle ARVI (virusinfeksjon)? (Artikkel fra en russisk medisinsk server) Svært ofte på territoriet til den tidligere Sovjetunionen går foreldrene til en barnelege for akutt respiratorisk sykdom hos et barn, og antivirale legemidler er også ofte foreskrevet. Alt ved første blikk er alt logisk - en virusinfeksjon, og stoffet må være "antiviralt." Trikset er at leger har lært mer eller mindre å bekjempe bakterielle infeksjoner, og dermed ønsket om analogt å foreskrive et antiviralt stoff for hver virusinfeksjon. Er det et øyeblikk i arsenalet av antiviral terapi? 1. Preparater som er effektive mot.

Antivirale legemidler. Hva det er, og hva de spiser. Svært ofte på territoriet til den tidligere Sovjetunionen går foreldrene til en barnelege for akutt respiratorisk sykdom hos et barn, og antivirale legemidler blir ofte foreskrevet. Alt ved første blikk er alt logisk - en virusinfeksjon, og stoffet må være "antiviralt." Trikset er at leger har lært mer eller mindre å bekjempe bakterielle infeksjoner, og dermed ønsket om analogt å foreskrive et antiviralt stoff for hver virusinfeksjon. Er det et øyeblikk i arsenalet av antiviral terapi?

Svært ofte på territoriet til den tidligere Sovjetunionen, forvandles foreldrene til en barnelege for akutt respiratorisk sykdom hos et barn, og antivirale legemidler er også ofte foreskrevet. Alt ved første blikk er alt logisk - en virusinfeksjon, og stoffet må være "antiviralt." Trikset er at leger har lært mer eller mindre å bekjempe bakterielle infeksjoner, og dermed ønsket om analogt å foreskrive et antiviralt stoff for hver virusinfeksjon. Det er et øyeblikk i arsenalet av antiviral terapi? 1. Preparater som er effektive mot noen virus fra herpesgruppen: A) Herpesvirus 1.

Antivirale legemidler. Hva er det, og hva de spiser. Svært ofte på territoriet til den tidligere Sovjetunionen, forvandles foreldrene til en barnelege for akutt respiratorisk sykdom hos et barn, og antivirale legemidler er også ofte foreskrevet.

Det var et annet spørsmål om forebygging av SARS på våren og etter sykdommen, om det er verdt å gi noe til et barn eller tross alt sportsmassasje-vannprosedyrer og riktig ernæring (+ kosttilskudd i form av cedarolje, rosehipolje). Likevel, min konklusjon: Jeg vil ikke gjøre noen drikker for forebygging (basert på vurderinger av uprøvd effekt hos barn og til og med toksisitet (for bukspyttkjertel og lever), og min jentelege med medisinsk utdanning anbefaler ikke å ta noe for å forebygge )

Antivirale legemidler. Hva er det, og hva de spiser. Svært ofte på territoriet til den tidligere Sovjetunionen, forvandles foreldrene til en barnelege for akutt respiratorisk sykdom hos et barn, og antivirale legemidler er også ofte foreskrevet. Tross alt, ved første øyekast, er alt logisk - en virusinfeksjon, og stoffet skal være "antiviralt". Trikset er at leger har mer eller mindre lært hvordan de skal håndtere bakterielle infeksjoner, og dermed ønsket, analogt, for hver virusinfeksjon å foreskrive et antiviralt stoff. Hva er i dag i arsenalen til.

Antivirale legemidler. Hva er det, og hva de spiser. Svært ofte på territoriet til den tidligere Sovjetunionen, forvandles foreldrene til en barnelege for akutt respiratorisk sykdom hos et barn, og antivirale legemidler er også ofte foreskrevet. Tross alt, ved første øyekast, er alt logisk - en virusinfeksjon, og stoffet skal være "antiviralt". Trikset er at leger har mer eller mindre lært hvordan de skal håndtere bakterielle infeksjoner, og dermed ønsket, analogt, for hver virusinfeksjon å foreskrive et antiviralt stoff. Hva er i dag i arsenalen til.

Jeg har et veldig tvetydig forhold til immunmodulatorer. En gang stolte jeg på dem, og de hjalp oss mye. Det var pinlig at de ble utnevnt hver gang vi ble syk. Og hvis vi tar i betraktning at vi var syk hver måned (og noen ganger to ganger i måneden), så kan vi lett beregne hvor mange ganger vi tok disse stoffene per år. Etter å ha studert problemet med disse stoffene dypere, ble det klart at bruk av dem så ofte er en forbrytelse mot et barns kropp. Min mann og jeg nektet bevisst fra immunmodulatorer, selv om barnelegger er sterkt I.

Antivirale legemidler. Hva det er, og hva de spiser. Svært ofte på territoriet til den tidligere Sovjetunionen går foreldrene til en barnelege for akutt respiratorisk sykdom hos et barn, og antivirale legemidler blir ofte foreskrevet. Alt ved første blikk er alt logisk - en virusinfeksjon, og stoffet må være "antiviralt." Trikset er at leger har lært mer eller mindre å bekjempe bakterielle infeksjoner, og dermed ønsket om analogt å foreskrive et antiviralt stoff for hver virusinfeksjon. Er det noe øyeblikk i arsenalet av antiviral terapi? 1. Preparater som er effektive.

Etter å ha undersøkt de 13 mest solgte influensa-stoffene, fant Slon ut at en rekke "unike oppfinnelser fra russiske forskere" ikke har bevist effektivitet.

13 mest populære influensa legemidler: jobber de? publisert 13/01/2014 10:36 i overskriften til ORZ, medisiner Etter å ha undersøkt 13 av de mest solgte stoffene for influensa, fant Slon ut at en rekke "unike oppfinnelser av russiske forskere" ikke har bevist effektivitet. Hvert år bruker innbyggerne i Russland mer enn 29,5 milliarder rubler på medisiner for forkjølelse og influensa. Etter å ha undersøkt kvaliteten og historien til de 13 bestselgende stoffene, fant Slon ut at noen av dem lindrer kalde symptomer, de andre "unike oppfinnelsene til russiske forskere" har ikke påvist effektivitet i det hele tatt. 1. ARBIDOL.

Jeg vil dele med deg et syn på en praktiserende barnelege om bruk av antivirale legemidler. Familien min og mange av våre venner og bekjente fra Ecosem Club bruker ikke antivirale stoffer med interferonkomponenter for ARVI sykdommer, men bruker andre sikre og effektive midler, og samtidig er ARVI mye raskere enn 7 dager. Blant mine kjente leger er det to barneleger som ikke generelt gleder seg over bruken av interferon i behandlingen av barn, de tror at regelmessig bruk av sistnevnte erstatter sin egen immunitet. Så med hva.

Antivirale legemidler. Hva det er, og hva de spiser. Svært ofte på territoriet til den tidligere Sovjetunionen går foreldrene til en barnelege for akutt respiratorisk sykdom hos et barn, og antivirale legemidler blir ofte foreskrevet. Alt ved første blikk er alt logisk - en virusinfeksjon, og stoffet må være "antiviralt." Trikset er at leger har lært mer eller mindre å bekjempe bakterielle infeksjoner, og dermed ønsket om analogt å foreskrive et antiviralt stoff for hver virusinfeksjon. Er det noe øyeblikk i arsenalet av antiviral terapi? 1. Preparater som er effektive.

Bevisbasert medisin. LANG SVAR PÅ SPØRSMÅL: - Antiviral er ikke nødvendig. Aldri. Unntak: acyklovir i tilfelle av alvorlig herpesinfeksjon, Tam-influensa med laboratoriebekreftet influensa, spesielle legemidler for viral hepatitt og HIV. - Fukt nesen med saltvannsløsninger, ikke skyll, men mildt vanning (drypp). Med alvorlig rhinitt, vasokonstriktor ikke mer enn tre dager. Mer ikke dryppe inn i nesen. Ingenting! - ORVI går alene. For å forhindre komplikasjoner av ARVI, har vitenskapen ennå ikke oppfunnet et magisk pillepunkt, men en regelmessig undersøkelse av en lege er nødvendig. Sikkert å! Vi gjør ikke diagnoser alene! - Generell analyse.

Kanskje noen allerede har lest. På rusmedservice-siden er en slik artikkel. Hva synes du om dette? Antivirale legemidler. Hva er det, og hva de spiser. Svært ofte på territoriet til den tidligere Sovjetunionen, forvandles foreldrene til en barnelege for akutt respiratorisk sykdom hos et barn, og antivirale legemidler er også ofte foreskrevet. Tross alt, ved første øyekast, er alt logisk - en virusinfeksjon, og stoffet skal være "antiviralt". Trikset er at leger har mer eller mindre lært hvordan å håndtere bakterielle infeksjoner, og dermed ønsket, analogt, for alle virale.

Gratulerer :) Jenter, happivumensdag! Jeg vil ha alt for en sunn barnelege! Hvordan behandle et barn uten narkotika, hva er "utilsiktede funn" og er det fortsatt mulig å ikke bli vaksinert? Hvordan bevare helsen til friske barn, sa barnelege Anna Sonkina

Hvis noen andre ikke har sett. Forelesning om virus og undersøkelser. vaksinasjoner :) Ifølge lenken video Hvordan behandle et barn uten medisinering, hvilke "utilsiktede funn" er, og er det fortsatt mulig å ikke gjøre vaksinasjoner? Barnelege Anna Sonkina-Dorman fortalte i Pravmir Lecture om hvordan du skal bevare helsen til friske barn. Vi tilbyr leserne tekstens foredrag og full video. Anna Sonkina-Dorman - Pediatrician (RSMU), Pediatrisk PainMaster-Class Fellow, Institute of Palliative Pediatrics, Minneapolis, USA (2011), innehaver av Diploma i palliativ medisin fra Cardiff University, Storbritannia (2012), deltaker.

Amiksin i behandlingen av hepatitt B

Amiksin

Pålidelig godt stoff for behandling og forebygging av enkelte virusinfeksjoner, spesielt SARS, lett doseringsregime, høy effektivitet påvist ved tid, lav risiko for utvikling av uønskede bivirkninger.

Anbefales som et komplekst legemiddel foreskrevet av lege.

Pasientanmeldelser for amyksin (12)

Det tredje året Amiksin redder meg og husholdninger i kampen mot forkjølelse og herpes. Det viktigste jeg har lært for meg selv er at det er bedre å drikke det helt i begynnelsen så snart de første tegnene på sykdommen begynner å vises - dette vil garantere at du vil bære alt på føttene dine (i hvert fall for meg og kjære akkurat slik). I en pakke med stoffet er det 6 oransje tabletter, men det er også pakker med 10. Vi tar nøyaktig 6, fordi det er billigere og det er nok for kurset. Metoden for bruk er veldig praktisk: den første dagen - 1 appelsinpille; andre dag - 1 tablett; deretter en tablett hver 48 timer til de går tom. Det er vanskelig å bli forvirret. Dens viktigste funksjon, bevist i seg selv, er effektivitet. Etter den første pillen avtar symptomene på sykdommen etter noen timer. På den tredje dagen (etter to mottakelser) går jeg allerede rolig på jobb. Noen ganger er jeg begrenset til disse to pillene, selv om dette er feil selvfølgelig. Hvis vi snakker om kostnaden, har vi ca 650 rubler per pakke med 6 stk. Utenom sesongen faller kostnaden litt, men omtrent det samme. Dyrt eller ikke, selvfølgelig bestemmer alle for seg selv, men vi er klare til å betale noen penger for effektivitet og pålitelighet. Skad deg selv dyrere.

Jeg forstår ikke hvorfor dette medisinet er så rost av mange leger. Kanskje de har sine egne grunner til dette. Jeg selv tok det ikke - det var ikke nødvendig. Behandlet dem sønnen til en tenåring. Fikk influensa, og på anbefaling av en lege, ga han dette produktet. Femten minutter senere ble han oppkastet med denne pillen. Vel, jeg tror, ​​mot bakgrunnen av sykdommen, er noe galt med fordøyelsen. En time senere fortsatte hun å gi - igjen den samme effekten. På den tiden bestemte de seg for å stoppe og tok et nytt stoff. Etter en stund ble han syk igjen, og hjemme var det bare disse mirakelpiller. Igjen gir jeg og igjen oppkast piller. Generelt bestemte jeg meg for ikke å friste skjebnen og kastet dem bort. Hva jeg anbefaler deg alle. Papirkvalitets søppel og handling.

Jeg har inntrykk etter Amixin at han lengter lenge i kroppen, og i hvert fall ble jeg kvitt konsekvensene av oppholdet i svært lang tid. Han hadde ingen effekt på kulden, men jeg måtte i løpet av lang tid bli kvitt hudutslett. Forgiftet seg selv for pengene

I dag drakk jeg den andre Amixin-tablettene for profylakse (jeg drikker en gang i uken). Igjen (som den første mottakelsen) nyrene glir veldig, finner jeg ikke et sted for meg selv og den generelle svakheten. Jeg vil ikke drikke den tredje! Dårlig stoff. Da vet du ikke hva du skal behandle for slik profylakse.

Jeg Amiksin tok bare en gang og etter ham gikk jeg lenge syk. Jeg hadde en slik maktløshet, forkjølingen forblir fortsatt. Jeg ville ikke spise, stadig ønsket å sove. Legen sa at det kunne være konsekvensene av Amixin, siden det øker hele immuniteten for å bekjempe kroppen, fra dette mister en person styrke. Også legen min oppmerksom på at dette legemidlet er distribuert bare i Russland og Ukraina, som jeg synes er ganske rart. Tross alt er den plassert som en meget høy kvalitet og kraftig medisin. Men jeg følte ikke disse sjarmene på meg selv.

Min mor Amiksin kjøpte da jeg ble syk før økten, og var veldig redd for at jeg måtte passere alle eksamenene, da viste alt bra ut, og jeg gjenopprettet på to dager, jeg savnet ikke noe på universitetet.

Jeg har positive inntrykk fra Amixin. Videre, når en kald begynner (et virus), tar jeg en pille på den første dagen og et sekund på en dag. I 90% av tilfellene har influensaviruset retreater (som regel har sykdommen ikke tid til å utvikle seg). Jeg vet om dette stoffet at det en gang ble utviklet for sovjetiske spesialtjenester og ble produsert av Odessa-virksomheten Intrehim (fra dette IC-ikonet). Jeg har også hørt at stoffet ikke har en veldig positiv effekt på leveren, så det skal nok ikke brukes for ofte eller med det formål å regelmessig profylakse. Det er best å drikke det når du innser at du er syk eller når alle har kulde i nærheten av deg, nyser, hoste, for ikke å bli syk. I andre tilfeller er det bedre å bruke folkemidlene.

Amiksin mannen min kjøpte meg så snart jeg så de første tegn på forkjølelse. Han sa at han ville sette meg på føttene mine i 2 dager. Så det skjedde. Etter 2 dager var det ikke noe kaldt, men om morgenen på 3 dager hadde jeg en forferdelig allergi. Lips svulmet opp, flekker som kløe og kløe gikk gjennom kroppen. Siden jeg ikke forandret dietten, tror jeg at Amiksin er skylden. Så vær forsiktig, det kan være bivirkninger.

Da jeg først begynte å bruke dette legemidlet, virket det som om jeg hadde funnet en panacea eller et universelt middel for forkjølelse. Faktisk, 3 fantastiske tabletter som legges på føttene. Hver er tatt etter et visst antall timer: 24, 48. En rennende nese stopper, den generelle tilstanden forbedres. Men i det siste var effekten ikke den samme som den var før. Jeg forstår ikke at organismen har blitt vant til dem, eller det har hentet et virus fra en annen gruppe, og pillene hjelper ikke. Legen anbefalte å gå til Lavomax 125 mg. Min mening: hjelp for 5 poeng, hvis du ikke er hekta på dem. Og likevel, jeg har et spørsmål, hvordan varierer Amixin fra Amixin C?

Bare Amixin rømmer under influensa. Når jeg føler at jeg blir syk eller hjemme, blir alt allerede syk, og jeg holder fortsatt på, jeg tar en pille umiddelbart, sykdommen stopper med en gang, ingenting begynner å utvikle seg. Jeg anser det som en ganske sterk medisin. Det er også praktisk at en tablett om dagen, neste dag også er en tablett, og deretter en dag senere, en tredje, men som regel drikker jeg ikke en tredjedel, det er ingen symptomer på sykdommen. For å forebygge en pille i uken, også sjekket - det hjelper.

Under influensepidemien ble hele familien syk hos oss, selv om de tok antivirale stoffer. Først da de begynte å ta Amiksin for forebygging i familien, fikk ingen influensa. Det er bare tre tabletter i en liten pakke, men siden de må tas en gang i uken, vil dette være nok til slutten av influensapidemien.

Brukt dette legemidlet som en kamp mot influensa. Alle rundt huset var syk, og denne triste skjebnen passerte meg ikke forbi. Først visste jeg ikke hvordan jeg skulle bli behandlet, men apoteket rådet meg til å ta Amiksin, hun sa at om et par dager ville jeg være som en agurk. Og lyver ikke! Hele dagen etter følte jeg litt lysere, hodet mitt vondt mindre, vondt gikk bort, men temperaturen falt litt. En dag senere begynte temperaturen å falle foran øynene, og en dag senere var jeg faktisk frisk (bare en forkjølelse forblir, men disse er småbiter). Legemidlet er dyrt, selvfølgelig, men det er verdt det!

analoger

Gjennomgang: Antiviral Amiksin - Effektiv middel.

Advarsel! Før du bruker medisiner, konsultere en spesialist!

fordeler:
God hjelp

ulemper:
Ikke alltid reagerer kroppen tilstrekkelig til behandling. Giftig effekt, spesielt på nyrene.

Amiksin er en kraftig immunmodulator, har en antiviral effekt, men infeksiologer legger merke til at det ikke alltid er at kroppen reagerer på amiksin tilstrekkelig. Av en eller annen grunn blir herpes simplex-viruset forverret, hvorfor smittsomme sykdommer ikke kan si det, produsentene forsøker forsiktig å ikke legge merke til det, de sier at den ikke er koblet til den andre, øvelsen sier noe annet.

Nå om effektiviteten av dette stoffet. Effekt påvist i viral hepatitt (gode resultater). Så med hepatitt B forårsaket av hepatitt B-viruset, som ofte forårsaker kronisk hepatitt, er det nødvendig å umiddelbart begynne å ta Amiksin og deretter med nesten 100% sannsynlighet kan vi si at du ikke vil utvikle kronisk hepatitt. Alt vil ende i akutt hepatitt, og du vil komme seg.

Amiksin er også en utmerket profylaktisk mot SARS, spesielt i influensaepidemien, og amiksin fungerer fantastisk ved de første tegnene på virussykdommer, slik at sykdomsperioden reduseres fra 7-10 dager til 3-5.

Det bør bemerkes at stoffet ikke virker spesielt mot influensaviruset, i dette tilfellet er det mer en immunmodulator, det vil si det øker kroppens immunforsvar og tvinger dem til å bekjempe en sykdom, snarere enn et antiviralt stoff.

Det bør også bemerkes at forebygging av Amiksin ORVI skal begynne minst 2 uker før det påståtte utbruddet av virussykdommer. Vi har det i midten av oktober. Ta 1 tablett per uke. Mottaket er et sted rundt 1-2 måneder. Etter seponering av Amixin forblir immuniteten økt i 1-2 måneder.

Du må også vite at alle antivirale legemidler er svært giftige, spesielt de negative effektene de har på nyrene, så når du tar Amixin om dagen, må du drikke mye væske i noen form.


Helhetsinntrykk. Effektiv middel.

Effekt påvist i viral hepatitt (gode resultater). Så med hepatitt B forårsaket av hepatitt B-viruset, som ofte forårsaker kronisk hepatitt, er det nødvendig å umiddelbart begynne å ta Amiksin og deretter med nesten 100% sannsynlighet kan vi si at du ikke vil utvikle kronisk hepatitt. Lenker til forskning, vær så snill.
Du må også vite at alle antivirale legemidler er svært giftige, spesielt de negative effektene de har på nyrene, så når du tar Amixin om dagen, må du drikke mye væske i noen form. Er det data spesifikt for Amixin (Tiloron)? å svare

Du dro spesielt til Otzovik for å stille meg spørsmål om Amiksin. Er du bare interessert? Eller er det ikke ledig nysgjerrighet? Dine spørsmål skal gis ganske omfattende svar. Lenker jeg kan ikke gi deg, fordi. Jeg leser for det meste medisinsk litteratur, og jeg ser ikke informasjonen (som faktisk ikke testes på Internett) samler ikke informasjon. Hvis dette er veldig viktig for deg, vennligst skriv i et personlig notat, motivere forespørselen din. å svare

På hepatitt kan jeg si at jeg i mange henseender også stoler på personlig erfaring. og på opplevelsen av kolleger. Men det er bevis. å svare

Amiksin

Legemidlet har en immunmodulerende effekt, dvs. øker immuniteten.

Farmakologisk virkning

Amiksin er en effektiv syntetisk induktor som stimulerer syntesen av interferoner som tilhører alfa-, beta- og gamma-typene.

Den viktigste aktive ingrediensen i Amixin er tiporon, ved introduksjon av hvilke hepatocytter (leverceller), granulocytter (en av undergruppene av hvite blodlegemer) og T-lymfocytter (lymfocytter utviklet i tymuskjertelen) og tarmepitelceller reagerer, aktivt produserer interferon.

Etter bruk av Amixin, blir maksimal mengde interferon produsert innen 4-24 timer, først og fremst reagerer tarmene på tiporon, deretter leveren og til slutt - blodet. Legemidlet har antivirale og immunmodulerende effekter.

Bruk av Amixin er effektiv i behandling av mange virale infeksjoner, inkludert influensavirus, respiratoriske virusinfeksjoner forårsaket av andre patogener, samt hepatitt- og herpesvirus. Den antivirale effekten av Amixin skyldes dets evne til å undertrykke reproduksjon av virus ved å hemme oversettelse i virus-proteininfiserte celler.

Ifølge vurderinger overstiger Amiksin signifikant sine motparter i sikkerhet, virkningsvarighet, effekten som er oppnådd og bredden av bruksomfanget. Dette stoffet er godt tolerert og ikke giftig.

Etter oral administrering absorberes Amixin raskt, biotilgjengelighet (evne til å fordøye) - 60%, bindende til plasmaproteiner - 80%. Nesten uendret utskilles gjennom nyrene (9%) og tarmen (70%). Amiksin samler seg ikke i kroppen og gjennomgår ikke biotransformasjon.

Indikasjoner for bruk Amiksina

Kliniske studier og vurderinger av Amiksin bekrefter muligheten for å foreskrive stoffet for følgende sykdommer:

  • forebygging og behandling av influensa og ARVI;
  • cytomegalovirusinfeksjon;
  • herpes;
  • viral hepatitt A, B og C.

Instruksjonene for Amiksin indikerer at det er mulig å bruke stoffet effektivt i den komplekse behandlingen av slike sykdommer:

- viral og infeksiøs-allergisk encefalomyelitt;

- respiratorisk og urogenitalt klamydia;

For behandling av influensa og ARVI foreskrives barn over 7 år Amiksin for barn.

Dosering Amixin

Legemidlet er tilgjengelig i form av belagte tabletter, 60 mg hver (Amixin for barn) og 125 mg hver. Dette legemidlet bør tas oralt ved slutten av måltidet. For voksne pasienter er 125 mg tabletter foreskrevet som følger:

  • Forebygging av influensa og ARVI - innen 6 uker bør du ta 1 tablett en gang i uken.
  • Behandling av influensa og ARVI - 6 tabletter fordeles som følger: De første to dagene, 1 tablett per dag, gjenvinnes de resterende tabletter med et intervall på 48 timer.
  • Akutt hepatitt B - Amixin tas på samme måte som med influensa, kurset består av 16 tabletter.
  • Akutt hepapitt C - legemidlet er tatt på samme måte som med influensa, kurset består av 20 tabletter.
  • Viral hepatitt A - i henhold til instruksjonene bør Amiksin tas 1 tablett to ganger daglig i de to første dagene, deretter 1 tablett hver 48 timer. For hele kurset skal tas 10 tabletter.
  • Kronisk hepatitt B - i første fase skal de første to dagene tas 1 tablett to ganger daglig, deretter 1 tablett hver to dager (totalt 20 tabletter). Bruk av Amixin i mengden 10-20 tabletter inkluderer en fortsettelsesfase, under hvilken en tablett tas en gang i uken. Kursdosen (30-50 tabletter) er laget for 3,5-6 måneder.
  • Kronisk hepatitt C - skjema for bruk av stoffet er det samme som ved behandling av kronisk hepatitt B. Kurset (50 tabletter) er utformet i seks måneder.
  • Kombinert terapi av nevrovirusinfeksjoner - de første to dagene gis 1-2 tabletter, deretter hver 2 dager 1 tablett.
  • Herpes- og cytomegalovirusinfeksjon - bruken av Amixinna tilsvarer dosen og hyppigheten av behandlingen ved behandling av influensa. Kurset består av 10-20 tabletter.
  • Respiratorisk og urogenital klamydia - behandling skjer på samme måte som behandling av influensa. Kursdosen inkluderer 10 tabletter.
  • Kombinert terapi av pulmonell tuberkulose - 2 tabletter de første to dagene, deretter 1 tablett hver 48 timer. Kurset består av 20 tabletter.

Behandling av influensa og SARS uten komplikasjoner hos barn over 7 år utføres ved hjelp av Amixin Children, 1 tablett som inkluderer 60 mg tiloron: 1 tablett foreskrives på første, andre og fjerde dag fra begynnelsen av behandlingen. Hvis influensa eller akutte respiratoriske virusinfeksjoner ledsages av komplikasjoner, så tilleggs på den sjette dagen fra behandlingsstart, er en annen, fjerde Amixin-barns tablett foreskrevet.

Bivirkninger

I vurderinger av Amiksin er klager om bivirkninger etter å ha tatt stoffet ekstremt sjeldne, men det er sjanser for slike bivirkninger som en allergisk reaksjon og frysninger (ikke for lenge). Mulige brudd på fordøyelsessystemet.

Kontra

Instruksjonene til Amiksin indikerte at bruken av legemidlet bør avvises i følgende tilfeller:

Amiksin - instruksjoner for bruk, analoger, anmeldelser og former for utgivelse (tabletter 60 mg og 125 mg) av legemidlet for behandling og forebygging av influensa, ARVI, herpes og hepatitt hos voksne, barn og under graviditet

I denne artikkelen kan du lese instruksjonene for bruk av stoffet Amiksin. Presentert vurderinger av besøkende til nettstedet - forbrukere av dette legemidlet, samt meninger fra medisinske spesialister på bruk av Amixin i deres praksis. En stor forespørsel om å legge til din tilbakemelding på stoffet mer aktivt: Medisinen hjalp eller hjalp ikke med å bli kvitt sykdommen, hvilke komplikasjoner og bivirkninger ble observert, som kanskje ikke er oppgitt av produsenten i notatet. Analoger amixin i nærvær av tilgjengelige strukturelle analoger. Bruk til behandling og forebygging av influensa, SARS, herpes og hepatitt hos voksne, barn, samt under graviditet og amming.

Amiksin - lavmolekylær syntetisk induktor av interferon, stimulerer dannelsen i kroppen av interferoner alfa, beta, gamma. Hovedstrukturen som produserer interferon som svar på administrering av tiloron (legemiddelets stoffsstoff Amixin) er intestinale epitelceller, hepatocytter, T-lymfocytter, nøytrofiler og granulocytter. Etter at stoffet er tatt inn, bestemmes maksimal produksjon av interferon i sekvensen av tarmen-leverblod etter 4-24 timer. Amiksin har en immunmodulerende og antiviral effekt.

I humane leukocytter inducerer syntesen av interferon. Stimulerer beinmargestamceller, forbedrer antistoffproduksjon, avhengig av dose, reduserer graden av immunosuppresjon, gjenoppretter forholdet mellom T-suppressorer og T-hjelpere. Effektiv mot ulike virusinfeksjoner (inkludert de som er forårsaket av influensavirus, andre årsaker til akutt respiratorisk virusinfeksjon, hepatittvirus, herpes). Mekanismen for antiviral virkning er assosiert med inhiberingen av translasjon av virus-spesifikke proteiner i infiserte celler, som et resultat av hvilken reprodusering av virus er inhibert.

farmakokinetikk

Etter å ha tatt stoffet inne i Amiksin, absorberes det raskt fra mage-tarmkanalen. Tiloron gjennomgår ikke biotransformasjon og akkumuleres ikke i kroppen. Det elimineres nesten uendret med avføring (ca. 70%) og urin (ca. 9%).

vitnesbyrd

  • for forebygging og behandling av influensa og SARS;
  • for behandling av viral hepatitt A, B og C;
  • for behandling av herpesinfeksjon;
  • til behandling av cytomegalovirusinfeksjon;
  • i kompleks behandling av allergisk og viral encefalomyelitt (inkludert multippel sklerose, leukoencefalitt, uveoencefalitt);
  • i kompleks terapi av urogenitalt og respiratorisk chlamydia;
  • i den komplekse behandlingen av pulmonell tuberkulose.

Hos barn over 7 år gammel

  • for behandling av influensa og SARS.

Skjema for utgivelse

Tabletter, belagt 60 mg og 125 mg.

Instruksjoner for bruk og dosering

Legemidlet tas oralt etter et måltid.

Hos voksne, for ikke-spesifikk profylakse av viral hepatitt A, er legemidlet foreskrevet i en dose på 125 mg en gang i uken i 6 uker. Kursdose - 750 mg (6 tabletter).

Ved behandling av viral hepatitt A er dosen av legemidlet på den første dagen 125 mg 2 ganger daglig, og deretter bytt til 125 mg i 48 timer. Behandlingsforløpet er 1,25 g (10 tabletter).

Ved behandling av akutt hepatitt B i den første fasen av behandlingen på første og andre dag er dosen av legemidlet 125 mg per dag og deretter 125 mg i 48 timer. Behandlingsforløpet er 2 g (16 tabletter).

Med en forlenget løpet av hepatitt B på den første dagen, er dosen av legemidlet 125 mg 2 ganger daglig, deretter 125 mg i 48 timer. Kursdosen er 2,5 g (20 tabletter).

Ved kronisk hepatitt B i den første fasen av behandlingen er totaldosen 2,5 g (20 tabletter). I de første 2 dagene er daglig dose 250 mg, deretter bytt til 125 mg i 48 timer. I fortsatt behandlingsfase varierer den totale dosen fra 1,25 g (10 tabletter) til 2,5 g (20 tabletter), mens legemidlet administreres i en dose på 125 mg i en uke Kursdosen Amixin varierer fra 3,75 til 5 g, behandlingens varighet er 3,5-6 måneder, avhengig av resultatene av biokjemiske, immunologiske og morfologiske studier, som gjenspeiler aktivitetsgraden av prosessen.

Ved akutt hepatitt C på den første og andre behandlingsdagen foreskrives Amixin i en dose på 125 mg per dag, deretter 125 mg etter 48 timer. Kursdosen er 2,5 g (20 tabletter).

Ved kronisk hepatitt C i den første fasen av behandlingen er totaldosen 2,5 g (20 tabletter). I de første 2 dagene blir legemidlet tatt i en dose på 250 mg per dag, deretter 125 mg ved 48 timer. I fortsettelsesfasen av behandlingen er totaldosen 2,5 g (20 tabletter), mens legemidlet administreres i en dose på 125 mg per uke. Kursdose Amixin - 5 g (40 tabletter), behandlingsvarigheten er 6 måneder, avhengig av resultatene av biokjemiske, immunologiske og morfologiske studier, som gjenspeiler aktivitetsgraden av prosessen.

Med den komplekse behandlingen av nevrovirusinfeksjoner - 125-250 mg per dag i de to første behandlingsdagene, deretter 125 mg i 48 timer. Dosen settes individuelt, varigheten av behandlingen er 3-4 uker.

For behandling av influensa og andre akutte respiratoriske virusinfeksjoner i de første 2 dagene av sykdommen, foreskrives Amixin i en dose på 125 mg per dag, deretter 125 mg etter 48 timer. Kursdosen er 750 mg (6 tabletter).

For forebygging av influensa og ARVI Amiksin foreskrevet i en dose på 125 mg 1 gang i uken i 6 uker. Kursdose - 750 mg (6 tabletter).

For behandling av herpes, cytomegalovirusinfeksjon er dosen av legemidlet i de første 2 dagene 125 mg, deretter ta 125 mg i 48 timer. Kursdosen er 1,25-2,5 g (10-20 tabletter).

I urogenitalt og respiratorisk klamydia foreskrives Amixin i en dose på 125 mg per dag de første 2 dagene, deretter 125 mg hver etter 48 timer. Kursdosen er 1,25 g (10 tabletter).

Med den komplekse behandlingen av pulmonal tuberkulose i de første 2 dagene, er legemidlet foreskrevet 250 mg per dag, deretter 125 mg hver 48 timer. Kursdosen er 2,5 g (20 tabletter).

For barn over 7 år med ukompliserte former for influensa eller andre akutte respiratoriske virusinfeksjoner, er legemidlet foreskrevet i en dose på 60 mg (1 tablett) 1 gang daglig etter måltider 1., 2. og 4. dag fra begynnelsen av behandlingen. Overskriftsdose - 180 mg (3 tabletter).

Med utviklingen av komplikasjoner av influensa og andre akutte respiratoriske virusinfeksjoner, tas legemidlet på 60 mg 1 gang per dag 1., 2., 4., 6. dag fra starten av behandlingen. Kursdose - 240 mg (4 tabletter).

Bivirkninger

  • dyspepsi;
  • kort chill;
  • allergiske reaksjoner.

Kontra

  • graviditet;
  • amming periode;
  • barn opptil 7 år;
  • overfølsomhet overfor stoffet.

Bruk under graviditet og amming

Amiksin kontraindisert for bruk under graviditet og under amming.

Spesielle instruksjoner

Amiksin er kompatibel med antibiotika og tradisjonell behandling av virale og bakterielle infeksjoner.

Drug interaksjon

Det er ingen klinisk signifikante narkotikainteraksjoner av Amixin med antibiotika og tradisjonelle behandlinger for virale og bakterielle infeksjoner.

Analoger av stoffet Amiksin

Strukturelle analoger av det aktive stoffet: