Cream Abreva mot herpes - testimonial

Hos barn

Har du herpes? Ikke kjør det, ellers du.

For tiden er herpes den vanligste virussykdommen, hvilke bærere er 95 prosent av befolkningen på vår planet. Til tross for at infeksjonen ikke kan fjernes helt fra kroppen, kan velvalgt behandling på kort tid eliminere kliniske manifestasjoner av sykdommen og oppnå stabil og langvarig remisjon.

Herpes - dødelig sykdom!

Det har lenge vært fastslått at HERPES bare er en organisme kald. Som nyere studier har vist, kan HERPES føre til alvorlige komplikasjoner. Hodet legen forteller deg hva du skal frykte.

I denne artikkelen vil vi snakke om hvilke midler for herpes som er mest effektive i kampen mot sykdommen.

Hvilke stoffer for å bekjempe herpes finnes?

Konvensjonelt kan alle antivirale midler for herpes deles i flere grupper avhengig av hovedaktiv ingrediens.

Dermed får vi følgende klassifisering:

  • basert på acyklovir og derivater. De mest kjente representanter er: Acyclovir, Vivoraks, Zovirax. Tilgjengelig i form av salve og piller;
  • basert på valacyklovir. De vanligste legemidlene: Valaciclovir, Valtrex, Virdel. Legemidler er tilgjengelige i pilleform. En spesiell funksjon er den effektive effekten på virusstammer, for hvilke stoffer som er basert på acyklovir, er kraftløse;
  • famciclovir basert. Forberedelser: Famciclovir Famvir. Den mest effektive og samtidig dyre gruppen av rusmidler. Copes med alle virusstammer, men har mange bivirkninger;
  • basert på vegetabilske råvarer. Den mest kjente betyr: Panavir-gel, Alpizarin, Mirtopleks, Helepin. De har en giftfri effekt på kroppen, noe som gjør at de kan brukes til behandling av gravide og barn;
  • basert på andre komponenter. Viferon (basert på interferon), Abreva (basert på preconazol) og Viru Merz (basert på tromantadin).
til innhold ↑

Hva er de mest effektive rettsmidler for herpes?

Herpes er en farlig sykdom som kan føre til døden hvis den ikke behandles. Revolusjonen i behandlingen hans ble oppnådd av et middel som er.

Som praksis viser, er det nødvendig å velge et middel for behandling av herpes, idet man tar hensyn til en rekke faktorer, inkludert type og stadium av sykdommen, samt egne evner.

Personer som konfronteres med den kliniske manifestasjonen av viruset, foretrekker aktuelle preparater angitt nedenfor.

acyclovir

Acyclovir anses å være den beste billige herpessalven på leppene. Den anslåtte prisen på produktet er ca. 25 rubler for et rør med 5 gram salve. Analog verktøy er noe dyrere: Gerperax - ca 65 rubler og Zovirax - rundt 185 rubler.

Den aktive ingrediensen i dette legemidlet trer inn i den berørte cellen og ødelegger sekvensen av DNA-kjeden, og forhindrer dermed spredning av unormale celler. På grunn av det faktum at viruset ikke klarer å gjenskape sine egne celler uten deltagelse av humant DNA, blir sykdommen raskere.

Acyclovir er egnet for vellykket behandling av ikke bare herpes på leppene, men også helvetesild, vannkopper og genital herpes.

En betydelig ulempe ved dette verktøyet er umuligheten av uhindret bruk av stoffet av gravide og ammende kvinner - det aktive stoffet går gjennom fosteret gjennom moderkrekken og brystmelken. Derfor kan ikke alle kvinner bruke acyklovir.

En annen karakteristisk ulempe ved salven er peeling av de behandlede områdene. Som et resultat, anbefaler leger at alternerende dette middelet med antiseptiske og fuktighetsgivende kremer.

Zovirax

Kostnaden for et standardrør med 5 gram salve koster rundt 185 rubler. Til tross for at verktøyet er en analog av Acyclovir, er dens funksjon propylenglykol i sammensetningen, noe som bidrar til penetrasjon av det aktive stoffet i cellene som er berørt av viruset.

I tillegg tilfører Zovirax i motsetning til vaselin eller paraffinbaserte produkter raskere inn i huden, og gir ingen karakteristiske våte eller fettete merker på den.

Ulempene med Zovirax er de samme som for den billigere motparten - Acyclovir. Imidlertid er allergiske reaksjoner eller fullstendig intoleranse mot propylenglykol også vanlige, noe som gjør det utilgjengelig for enkelte pasienter.

Phenistil Pentsivir

Fenistil Pentsivir er betydelig dyrere enn de tidligere beskrevne midler - du må betale ca 240 rubler for et rør med to gram salve.

Den ubestridelige fordel med verktøyet er penciclovir - et mer effektivt verktøy enn dets "kollega" - acyclovir.

Med rettidig bruk kan Fenistil Pentsivir halvere sykdomsforløpet, og hjelpekomponentene i sammensetningen beskytter de skadede områdene mot overdrypning og forhindrer dannelse av arr.

Samtidig har stoffet en rekke kontraindikasjoner, og i de fleste tilfeller er bruken av produktet av gravide, ammende kvinner og barn under 12 år ikke tillatt.

panavir

En tretti gram tuba med Panavir salve koster ca 800 rubler.

Til tross for den relativt høye prisen, anses verktøyet for det beste stoffet for mennesker som lider av herpes og avvisning av syntetiske stoffer. Panavir-plantepolysakkarid hemmer virusets aktivitet og forbedrer signifikant vitale tegn på de berørte cellene.

Kontraindikasjoner av stoffet forbyr bruken av verktøyet til lakterende og gravide kvinner uten et passende resept. I tillegg bør pasienter med nyresykdom være spesielt forsiktige med bruk av Panavir.

Praksis viser at med den vanligste manifestasjonen av herpes - den såkalte "kalde" på leppen - prøver folk å unngå bruk av piller. Legene sier imidlertid at den mest vellykkede behandlingen av herpes vil være med en kombinasjon av lokal terapi ved å ta de riktige pillene.

I tillegg er en viktig del av behandling mot herpes å styrke immunforsvaret, og derfor foreskriver legene ofte vitaminkomplekser og immunmodulatorer, for eksempel:

Hvordan fjerne herpes i en ved hjelp av midler - video

Hva er en folkemedisin for herpes mest effektive?

Har du herpes? Ikke kjør det, ellers du.

Som praksis viser, er folkemidlene bare effektive i de tidlige stadiene av sykdommen, og i tilfelle av forverring av sykdommen, vil det ikke være mulig å gjøre uten medisinbehandling.

Den mest effektive måten å bli kvitt herpes hjemme er bruk av essensielle oljer. Kostnaden for en standardflaske på 15 milliliter kan variere fra 35 til 110 rubler, avhengig av produsenten.

Den største fordelen med denne metoden for å kvitte seg med symptomene på herpes er den antivirale effekten av essensielle oljer. I tillegg har pasientene en mer stabil remisjon. Dette skyldes evnen til essensielle oljer for å styrke kroppens naturlige forsvar og opprettholde en persons immunsystem i god form.

Den mest effektive måten er oljer:

Samtidig kan bruk av essensiell olje forårsake en allergisk reaksjon, og derfor bør den brukes svært nøye, som denne typen midler. Det bør også bemerkes at essensielle oljer er mest effektive som et forebyggende tiltak mot herpes, og i det forverrede stadiet av sykdommen er de praktisk talt maktløse.

Behandling av herpes rettsmidler - video

I tillegg kan overdreven bruk av essensiell olje være svært tørr hud, noe som kan føre til tilnærming til neste gjentakelse av sykdommen.

Det er også positive vurderinger om:

  • tannkrem (tørker og desinfiserer det berørte området);
  • Golden Star balsam (vellykket stoppe de første tegn på sykdommen);
  • propolis tinktur (har antimikrobiell og tonisk effekt).
Tannkrem er et billig og effektivt herpesmiddel for herpes.

Således er det nødvendig å forstå at bare den rette diagnosen av en spesialist og rettidig behandling kan med hell stoppe sykdommen i sine tidlige stadier. I tilfelle av utviklingen av vesikler, vil alle andre symptomer på herpes ikke unngås.

Herpes må behandles ved de første symptomene for å forhindre ytterligere komplikasjoner som kan føre til alvorlige komplikasjoner. For å fullstendig bli kvitt herpes, er det nødvendig å styrke immunforsvaret på råd fra legene.

Jeg vil for alltid synge rosene til denne løsningen! Han reddet mitt bryllup :))

Dette middelet, som jeg senere lærte, er nr. 1 i USA i behandling av herpes. Og faktisk ble et rør hentet fra Amerika av en slektning. Vanligvis er jeg veldig skeptisk til slike kremer (en eller annen måte, alle disse Atsiki, Acycloviry osv., Er ikke sagt å være svært effektive). Ja, og herpes på leppen min kryper ut hvert annet år, så jeg kan ikke si at det er veldig irriterende. Men forrige gang kunne han ikke finne en bedre tid - en uke før bryllupet, der jeg var i rollen til bruden. Kan du forestille meg sjokk, horror og høyeste grad av. navle når jeg våknet om morgenen og følte meg noe fremmed på leppen min. Og viktigst, uten alt dette kløen og røket begynte, røvhull! Til min store lykke syntes ikke boblene, så det var fornuftig å kjempe for min lykke. Og ærlig, jeg var allerede klar til å avbryte alt - IMHO, herpes er enda verre enn CDen under bryllupet. Ikke engang kyss på ditt eget maleri! Vel, generelt, ingen gate i det hele tatt. Kort sagt, væpnet jeg meg med tungt artilleri:

  • propolis alkohol tinktur, som hjelper meg i disse sakene, skrev jeg en anmeldelse om henne;
  • Abreva krem.

Og så begynte det: brenner med propolis, på et øyeblikk smiler jeg Abrevoy. Og så - hver 10-15 minutter gjennom dagen og halv om natten. Om kvelden var det allerede klart at jeg vant dette søppelet. Neste morgen så jeg bare en brenning på leppen min, men dette er ukritisk - det kommer raskt av veldig mye. Og det er absolutt ikke merkbart i det hele tatt på bakgrunn av herpes.

Så, jenter, dette er hvordan Abreva reddet mitt bryllup :) Moren min cauterize ikke med tinkturer, men bare smears krem. Hvis hun klarer å plukke den opp i tide og smør det regelmessig, hjelper hun også henne i sin rene form.

Da jeg var på utkikk etter et bilde for gjennomgang, var jeg glad for å se at den kan bestilles på Ebey. Prisene er forskjellige. Det er kremer og pinner. Jeg har akkurat kremet, som i bildet. Jenter, jeg anbefaler sterkt, virkelig.

Jeg vil for alltid synge rosene til denne løsningen! Han reddet mitt bryllup :)): 2 kommentarer

Jeg har aldri hatt forkjølelsessår, men jeg tar et notat fordi det er så effektivt!

Ta ta! Du vet aldri når dette søppel kan synke (((((((((

Bruksanvisning Løsning for herpes på leppene Abreva Cold SoreFever Blister Treatment (Abreva)

Bruksanvisning Løsning for herpes på leppene Abreva Cold SoreFever Blister Treatment (Abreva).

Kjøpe Abreva Cold SoreFever Blisterbehandling

Generell informasjon

Midler for rask tiltak mot herpes og sprekker i leppene.

Løsning for herpes på leppene. Abreva er nr. 1 rette i USA, som avlastes på kortest mulig tid fra lepper og sprekker på leppene. Abrev reduserer signifikant helbredende effekt og varighet av symptomer som: prikking, smerte, brennende og kløe.

struktur

  • alkohol;
  • klarert mineralolje;
  • emulgeringsmiddel;
  • propylenglykol;
  • renset vann;
  • Sukrose Distearat;
  • Sukrose Stearate.

Metode for påføring

Voksne og barn over 12 år:

  • Skyll hendene før og etter påføring av salven.
  • Ved første tegn på herpes, prikkende, bruk salve til det berørte området. Behandling av herpes i de tidlige stadiene gir de beste resultatene.
  • Gni løsningen for herpes på Abrevas lepper forsiktig, men nøye og til slutt.
  • Bruk Abreva 5 ganger daglig til fullstendig forsvinning av herpes.

Barn under 12 år:

  • Kontakt legen din om mulig bruk.

Forsiktighetsregler

  • Kun til ekstern bruk.
  • Ikke bruk hvis du er allergisk mot noen av komponentene som utgjør Abrev.
  • Påfør rettsmiddelet for herpes Aubrev bare på det berørte området (herpes, sprekker i leppene).
  • Ikke bruk Abre salve i nærheten av øynene.
  • Unngå å få salven i munnen din.
  • Legemiddelet for herpes på Abrevas lepper er kun til personlig bruk. Ikke gi salve til noen. Dette kan forårsake spredning av infeksjon.
  • Stopp bruk og kontakt lege hvis herpes forverres eller herpes ikke blir kurert innen 10 dager.
  • Hold Abreva vekk fra barn.
  • Hvis du har svelget et middel mot herpes på leppene til Abreva, kontakt legen din umiddelbart.
  • Store Abrev ved 20 ° - 25 ° C.
  • Ikke frys herpesmiddelet og hold det ikke under høy luftfuktighet.

Hei

Russisk-språklig informasjon og boltologisk forum

Kald på leppen

Moderator: DoctorEugene

Innlegg av Denis P. »tors 16 okt 2003 15:41

Innlegg av u0999 »tors 16 okt 2003 15:46

Innlegg av Denis P. »tors 16 okt 2003 16:01

Innlegg av Denis P. »tors 16 okt 2003 16:03

Innlegg av Vor »fre 17 okt 2003 5:39 am

Innlegg av Antosha »Fre 17 oktober 2003 14:19

Innlegg av LelikN »Mon 03. november 2003 8:49

Innlegg av Kuzya »Mon 03. november 2003 10:01

Innlegg av Zuk »ma 03 november 2003 10:38

Kald på leppen

Innlegg av nov »fre 21 november 2003 22:25

Re: Kald på leppen

Innlegg av Neznaika »Sat 22 november 2003 12:53

Innlegg av Nosferatu »Sat Nov 22, 2003 5:45 am

Innlegg av chenko »Tue Nov 25, 2003 6:26 am

Innlegg av Tev »tors 08. april 2004 07:39

Innlegg av EMT »tors 08. april 2004 8:17

5 beste rettsmidler for herpes

Hvis du ikke går inn i medisinske detaljer om effekten av herpes på hele kroppen, så kan vi si kort: det er veldig ubehagelig. En av problemene som dette viruset er i stand til, er utslett på leppens røde kant. Smertefullt, lavtestetisk og etterlater arr, hvis behandlingen behandles med uaktsomhet.

Hva å gjøre Ydmyk eller kjempe? Selvfølgelig, det andre, særlig siden farmasøytiske prestasjoner letter krigen med dette allestedsnærværende viruset. Og de beste rettsmidler for herpes på leppene, vi vurderer i detalj i vår artikkel.

acyclovir

Acyclovir - den beste billige herpessalven på leppene. Kostnaden for et rør med en salve på 5 g er ca. 25 rubler. Analoger: Zovirax (185 rubler), Gerperaks (65 rubler).

Fordeler. Den aktive ingrediensen, acyclovir, er et kraftig antiviralt middel som penetrerer cellen som påvirkes av herpesviruset, og bryter sekvensen i DNA-kjeden, og forhindrer dermed videre multiplikasjon av viruset. Siden viruset ikke er i stand til å skape sine egne "kloner" uten deltagelse av menneskelig DNA - er prognosen klar: "fienden" er beseiret, rettferdighet har triumfert.

I tillegg er det i husholdningsskapet Acyclovir salve nyttig ikke bare i tilfeller av leppeblomstring - helvetesild, kyllingpokke, genitalherpes: alle former for viruset kan behandles med denne salven.

Ulemper. Den mest sårbare kategorien pasienter - gravide og ammende kvinner - vil ikke kunne dra full nytte av Acyclovir, siden det aktive stoffet kommer fritt inn i fosteret gjennom moderkaken og spor av acyclovir finnes i morsmelk. Dette betyr at herpes, som dukket opp på leppene under svangerskapet, krever en svært forsiktig tilnærming til behandling med dette legemidlet: bare når man veier risikoen for fosteret og fordelene med moren. Sykepleie er litt lettere: på tidspunktet for behandling med Acyclovir, kan du bytte til kunstig fôring, og etter en uke på slutten av kurset, gå tilbake til amming.

I tillegg kan peeling av områder som salven ble påført bli en ubehagelig overraskelse. Derfor anbefales bruk av Acyclovir å skifte med antiseptiske kremer som inneholder fuktighetsgivende og regenererende stoffer.

Konklusjoner. Til tross for alvorlige kontraindikasjoner for gravide og ammende, er Acyclovir et av de beste middelene for å bekjempe herpes. Vurdering: 10 poeng av ti.

Anmeldelser. "Det er veldig effektivt å bekjempe herpes på leppene, og prisen er menneskelig, men det må tas omsorg for å fjerne rester etter tørking av salven - ellers blir det ujevn gulaktig flekker på leppene, noe som ikke er veldig hyggelig, spesielt på jobben eller på et offentlig sted."

Zovirax

Kostnaden for et rør som veier 5g. er ca 185 rubler.

Fordeler. Selv om Zovirax er en analog av Acyclovir, fortjener denne krem ​​spesiell omtale. Årsaken til dette - propylenglykol, som er en del av stoffet. Dette stoffet letter i stor grad kampen mot viruset, fordi takket være propylenglykol, acyklovir, det aktive stoffet, penetreres effektivt de cellene som er rammet av herpesviruset.

I tillegg, i motsetning til paraffinbaserte eller vaselinbaserte salver, absorberes Zovirax bedre i leppens hud, og gir ingen fettete eller fuktige merker på den.

Ulemper. Det samme som ved Acyclovir, med tillegg i form av allergi eller intoleranse av propylenglykol.

Konklusjoner. Effektiviteten av stoffet for herpes - på høyde. Og hvis du bruker det i henhold til instruksjonene (eller enda bedre - som foreskrevet av legen), vil du selv gi Zovirax en poengsum på 10 poeng.

Anmeldelser. "Jeg likte Zovirax veldig bra. Sammenlignet med andre herpessalver som jeg pleide å behandle, er dette det beste. Det smelter ikke og slører ikke, og etterlater en karakteristisk film på leppene, noe som er veldig irriterende. På grunn av lys konsistensen av et lite rør, varer det lenge, er det veldig økonomisk. "

Phenistil Pentsivir

Kostnaden for et rør som inneholder 2g. krem er ca 240 rubler.

Fordeler. I denne krem ​​er den aktive ingrediensen penciklovir - enda sterkere antiviral substans enn acyklovir.

Fenistil Penzivir krem, brukt fra begynnelsen av herpes manifestasjoner, kan redusere tiden da viruset pryder leppene dine med nesten 50%. Og hjelpestoffene som finnes i fenestylen (vaselinolje, hvit paraffin, etc.) beskytter huden mot tørking og forhindrer arrdannelse av sår. En slik kompleks handling gjør det mulig for oss å anbefale krem ​​som en behandling for ofte eller regelmessig gjentatte episoder av herpesforverring (som faktisk er utslett på leppene).

Ulemper. Jo sterkere effekten av stoffet - jo mer kontraindikasjoner den har: et velkjent farmasøytisk aksiom. Når det gjelder Fenistil Pentsivir, er det ikke flere forbud mot bruk - samme graviditet og amming, men de er betydelig strengere: bare i de tilfellene hvor fordelene til moren er umåtelig større enn barnets skade. Amming krever obligatorisk konsultasjon med en lege før behandling med dette legemidlet påbegynnes. Vel, forbudet mot behandling Fenistilom barn under 12 år.

Konklusjoner. Hvis du etter at du har undersøkt stoffets mangler, bestemte deg for at Fenistil Penzivir er noe som et masseødeleggelsesvåpen, ikke haste til konklusjoner. Dette er en av de beste, effektive og sikre rettsmidler for herpes, hvis det brukes i henhold til instruksjonene. Og hvis du ignorerer pakningsvedlegget, så ville noen medisiner være farlig. Derfor en klar 10 poeng av ti.

Anmeldelser. "Jeg begynte å bruke denne fløten og begynte å legge merke til at tilbakefall av herpes forekommer mye sjeldnere enn tidligere. Og passere sår raskere. Kanskje dette skyldes at kremet myker leppene og hindrer herpesboblene fra å sprekke, slik at disse områdene helbreder raskere. "

panavir

Kostnaden for et rør med gel 30g. er om lag 800 rubler.

Fordeler. Panavir vil være det beste middelet for herpes på leppene for folk som samtidig lider av herpes og aversjon mot syntetiske stoffer. Denne gel inneholder en naturlig substans - vegetabilsk polysakkarid, som hemmer virusets aktivitet, og, viktigere, forbedrer vitale tegn på infiserte celler. Dette betyr at celler som er invaderet av herpesviruset, er mindre sannsynlig å dø dårlige og til og med erverve evnen til å gjenopprette fra et virusangrep.

Ulemper. Som et hvilket som helst antiviralt middel, penetrerer den aktive ingrediensen Panavir lett cellemembraner i kroppens vev (ellers vil det ikke være mulig å komme til viruset). Det er denne egenskapen som gjør det mulig for polysakkaridet å gå inn i morsmelk og placenta. Da er alt klart: Lakterende og gravid Panavir kan bare brukes som instruert av lege.

Instruksjonene for stoffet indikerte at personer med nyresykdom også ikke burde bli båret bort ved behandling av herpes med Panavir.

Konklusjoner. Den naturlige opprinnelsen til Panavir er et stort pluss. Men prisen er etter vår mening for høy. Derfor tilordner vi ham en vurdering på 9 av 10.

Anmeldelser. "Legen bestilte alternerende Acyclovir og Panavir slik at viruset ikke ble brukt." Faktisk, 2 måneder etter nesten konstant bruk av disse gelene, begynte herpes å bli svært sjelden. "

Naturlige essensielle oljer

Kostnaden for en 15 ml flaske varierer fra 35 til 110 rubler, avhengig av produsenten.

Fordeler. Flyktige stoffer som er en del av essensielle oljer har en rekke nyttige egenskaper. Antiviral - en av dem. Tea tree olje, gran, furu, sitron, geranium, nellike - er et effektivt verktøy for å øke hastigheten. Men enda viktigere (spesielt for personer som lider av hyppige utslett av herpes på leppene) er evnen til essensielle oljer for å forhindre tilbakefall. Virkningsmekanismen er enkel: herpes, en gang bosatt i kroppen, har ingen steder og aldri forsvinner. Han venter bare på at immunforsvaret blir distrahert av forkjølelse, influensa, gastritt og hva som helst. Og bare da ser herpes ut fra lyet og blir tatt for å dekorere ansiktet med utslett på leppene eller helvedesilden på magen.

Naturlige essensielle oljer øker kroppens naturlige forsvar og støtter immunsystemet i tone. Derfor er de et uunnværlig verktøy for forebygging av herpes. Videre kan de brukes på noe som er praktisk for deg: lag en emulsjon (1 del essensiell olje i 3 deler vegetabilsk olje) og gni den inn i whisky, "inngangen" i neseborene; Lag innåndinger, bruk i aroma lampe, legg til bad vann. Du må innrømme at det er mye mer behagelig enn å bruke en smakløs salve på leppene dine og deretter nyte sin "sykehus" smak i lang tid.

Ulemper. Vel, hvor uten dem. For det første, hvis du har en tendens til allergiske reaksjoner, bør du utføre en allergitest før du bruker oljene. Og hvis manifestasjoner av allergi i deg er alvorlige - kortpustethet, bronkospasme, etc., så må ideen om å helbrede med essensielle oljer bli forlatt.

Ulempen er nummer to: Oljer er ganske effektive som profylaktiske, men med allerede forverrede herpes er de maktesløse.

Og de siste: essensielle oljer kan både myke opp huden og tørke den opp til tilstanden til pergament, noe som for den delikate huden på leppene kan bety akselerasjonen av starten på den neste herpesrepetensen.

Konklusjoner. Med riktig tilnærming til valg av olje og bruk uten fanatisme (og etter å ha utført allergitester på huden på innsiden av underarmen), vil essensielle oljer bli en av de beste naturlige rettsmidler for å hindre gjentakelse av herpes. Men da de behandler denne tilstanden, hjelper de bare betinget - de letter sykdomsforløpet som en del av kompleks terapi, og senker karakteren til 9 poeng.

Anmeldelser. "Fra tidlig høst til vår bærer jeg hele tiden en flaske med en blanding av oljer i vesken min (jeg gjorde det selv fra kryddernøtt, te og eukalyptus), bokstavelig talt hver 2-3 timer smeder jeg nesepassene mine. Jeg la merke til at etter at jeg begynte å praktisere en slik metode, kan jeg bare få en kald for en sesong bare 1-2 ganger, sammenlignet med 7-8 ganger tidligere. Herpes begynte å virke ganske sjelden. "

Hva er viktig å vite når du velger det beste middelet for herpes på leppene?

Effektiviteten av lokale rettsmidler (salver, geler) for behandling av herpes er et relativt konsept. De bidrar til å takle de eksterne manifestasjonene av sykdommen, men er ikke i stand til å påvirke aktiviteten til viruset i kroppen. Derfor er det nødvendig å huske følgende regler:

  • hyppige gjentakelser av herpes eller for stort et lesionsområde på leppene er en grunn til å konsultere en lege som vil foreskrive stoffer for intern bruk som undertrykker aktiviteten til viruset på systemnivå;
  • Den generelle tilstanden til kroppen er det viktigste kriteriet ved hvilket herpesviruset "bestemmer" om det er tid for det å våkne opp. Derfor tar vitaminer (spesielt vitamin C), korreksjon av ernæring og livsstil, å unngå dårlige vaner, å hjelpe deg å glemme eksistensen av herpes helt og holdent;
  • med rikelig utslett på leppene under gjentakelse av herpes, er det fornuftig å tenke på å anskaffe og bruke antibakterielle salver og kremer, da det er stor risiko for sekundær infeksjon når bakterier kommer inn i sårene på leppene. For riktig valg av slike midler, kontakt legen din.

Bruksanvisning Løsning for herpes på leppene Abreva Cold SoreFever Blister Treatment (Abreva)

Bruksanvisning Løsning for herpes på leppene Abreva Cold SoreFever Blister Treatment (Abreva).

Kjøpe Abreva Cold SoreFever Blisterbehandling

Generell informasjon

Midler for rask tiltak mot herpes og sprekker i leppene.

Løsning for herpes på leppene. Abreva er nr. 1 rette i USA, som avlastes på kortest mulig tid fra lepper og sprekker på leppene. Abrev reduserer signifikant helbredende effekt og varighet av symptomer som: prikking, smerte, brennende og kløe.

struktur

  • alkohol;
  • klarert mineralolje;
  • emulgeringsmiddel;
  • propylenglykol;
  • renset vann;
  • Sukrose Distearat;
  • Sukrose Stearate.

Metode for påføring

Voksne og barn over 12 år:

  • Skyll hendene før og etter påføring av salven.
  • Ved første tegn på herpes, prikkende, bruk salve til det berørte området. Behandling av herpes i de tidlige stadiene gir de beste resultatene.
  • Gni løsningen for herpes på Abrevas lepper forsiktig, men nøye og til slutt.
  • Bruk Abreva 5 ganger daglig til fullstendig forsvinning av herpes.

Barn under 12 år:

  • Kontakt legen din om mulig bruk.

Forsiktighetsregler

  • Kun til ekstern bruk.
  • Ikke bruk hvis du er allergisk mot noen av komponentene som utgjør Abrev.
  • Påfør rettsmiddelet for herpes Aubrev bare på det berørte området (herpes, sprekker i leppene).
  • Ikke bruk Abre salve i nærheten av øynene.
  • Unngå å få salven i munnen din.
  • Legemiddelet for herpes på Abrevas lepper er kun til personlig bruk. Ikke gi salve til noen. Dette kan forårsake spredning av infeksjon.
  • Stopp bruk og kontakt lege hvis herpes forverres eller herpes ikke blir kurert innen 10 dager.
  • Hold Abreva vekk fra barn.
  • Hvis du har svelget et middel mot herpes på leppene til Abreva, kontakt legen din umiddelbart.
  • Store Abrev ved 20 ° - 25 ° C.
  • Ikke frys herpesmiddelet og hold det ikke under høy luftfuktighet.

Herpes /

herpesbehandling

Herpes er en sykdom forårsaket av et virus som bærer over nitti prosent av verdens befolkning. Jeg lærte dette under graviditet, da jeg testet for antistoffer mot dette viruset. Jeg ble veldig overrasket over at jeg har dem. Legen sa at det var bra. Mye verre hvis de ikke var og under graviditeten var det en infeksjon.

For hele mitt liv hadde jeg to tilbakefall med utslett på "Cold" leppene. Og siden jeg følger helsen min ganske tett, etter det andre angrepet, dro jeg til en hudlege.

Det viser seg at utslett på leppene oppstår på et tidspunkt da kroppen ikke er høyt immun, og faktorer som bidrar til aktiveringen av viruset i kroppen på ansiktet: stress, hypotermi, økt fysisk anstrengelse og så videre. Jeg hadde utslett bare etter stress på jobben.

Men det er, det er en måte å unngå utslett på leppene!

For å få kroppen til å hoppe inn i et stadium av stabil remisjon, er et enkelt kurs av acyklovir tilstrekkelig.

Jeg tok fire piller om dagen hver åtte timer i ti dager. Hvis vi vurderer at tjue piller koster omtrent tjue rubler, så ved aritmetiske beregninger kommer vi til den konklusjon at i 40 rubler kan du riste herpes, og kroppen din kan hvile og fravær av lesjoner i fire til åtte (.) År.

Jeg anbefaler på det sterkeste til alle som lider av en "kald på leppene."

Det eneste jeg vil legge merke til er at Acyclovir må tas ikke bare minutt til minutt, men sekund til sekund hver åtte timer på tom mage.

Hvordan raskt bli kvitt herpes?

# 1 Gitta

annonse

# 2 Paulina-mamma

  • 483 meldinger
  • Alder: 39
    • Land: Russland
    • Moskva by

    # 3 allisa

  • 111 innlegg
  • Alder: 43
    • Land: Ukraina
    • Kharkov by

    # 4 Juliana82

    Jeg så lyset i vinduet

  • 8 innlegg
  • Alder: 36
    • Land: Russland
    • By Murmansk region.

    # 5 Busya //

    Jeg så lyset i vinduet

  • 2 innlegg
  • Alder: 33
    • Land: Ukraina
    • Poltava by

    Effektive rettsmidler og preparater for herpes.

    Kamerater! Ikke bruk HERPES med kjemiker når du er på hånden.

    For tiden er herpes den vanligste virussykdommen, hvilke bærere er 95 prosent av befolkningen på vår planet. Til tross for at infeksjonen ikke kan fjernes helt fra kroppen, kan velvalgt behandling på kort tid eliminere kliniske manifestasjoner av sykdommen og oppnå stabil og langvarig remisjon.

    Herpes - dødelig sykdom!

    Det har lenge vært fastslått at HERPES bare er en organisme kald. Som nyere studier har vist, kan HERPES føre til alvorlige komplikasjoner. Hodet legen forteller deg hva du skal frykte.

    I denne artikkelen vil vi snakke om hvilke midler for herpes som er mest effektive i kampen mot sykdommen.

    Hvilke stoffer for å bekjempe herpes finnes?

    Konvensjonelt kan alle antivirale midler for herpes deles i flere grupper avhengig av hovedaktiv ingrediens.

    Dermed får vi følgende klassifisering:

    • basert på acyklovir og derivater. De mest kjente representanter er: Acyclovir, Vivoraks, Zovirax. Tilgjengelig i form av salve og piller;
    • basert på valacyklovir. De vanligste legemidlene: Valaciclovir, Valtrex, Virdel. Legemidler er tilgjengelige i pilleform. En spesiell funksjon er den effektive effekten på virusstammer, for hvilke stoffer som er basert på acyklovir, er kraftløse;
    • famciclovir basert. Forberedelser: Famciclovir Famvir. Den mest effektive og samtidig dyre gruppen av rusmidler. Copes med alle virusstammer, men har mange bivirkninger;
    • basert på vegetabilske råvarer. Den mest kjente betyr: Panavir-gel, Alpizarin, Mirtopleks, Helepin. De har en giftfri effekt på kroppen, noe som gjør at de kan brukes til behandling av gravide og barn;
    • basert på andre komponenter. Viferon (basert på interferon), Abreva (basert på preconazol) og Viru Merz (basert på tromantadin).
    til innhold ↑

    Hva er de mest effektive rettsmidler for herpes?

    Herpes er en farlig sykdom som kan føre til døden hvis den ikke behandles. Revolusjonen i behandlingen hans ble oppnådd av et middel som er.

    Som praksis viser, er det nødvendig å velge et middel for behandling av herpes, idet man tar hensyn til en rekke faktorer, inkludert type og stadium av sykdommen, samt egne evner.

    Personer som konfronteres med den kliniske manifestasjonen av viruset, foretrekker aktuelle preparater angitt nedenfor.

    acyclovir

    Acyclovir anses å være den beste billige herpessalven på leppene. Den anslåtte prisen på produktet er ca. 25 rubler for et rør med 5 gram salve. Analog verktøy er noe dyrere: Gerperax - ca 65 rubler og Zovirax - rundt 185 rubler.

    Den aktive ingrediensen i dette legemidlet trer inn i den berørte cellen og ødelegger sekvensen av DNA-kjeden, og forhindrer dermed spredning av unormale celler. På grunn av det faktum at viruset ikke klarer å gjenskape sine egne celler uten deltagelse av humant DNA, blir sykdommen raskere.

    Acyclovir er egnet for vellykket behandling av ikke bare herpes på leppene, men også helvetesild, vannkopper og genital herpes.

    En betydelig ulempe ved dette verktøyet er umuligheten av uhindret bruk av stoffet av gravide og ammende kvinner - det aktive stoffet går gjennom fosteret gjennom moderkrekken og brystmelken. Derfor kan ikke alle kvinner bruke acyklovir.

    En annen karakteristisk ulempe ved salven er peeling av de behandlede områdene. Som et resultat, anbefaler leger at alternerende dette middelet med antiseptiske og fuktighetsgivende kremer.

    Zovirax

    Kostnaden for et standardrør med 5 gram salve koster rundt 185 rubler. Til tross for at verktøyet er en analog av Acyclovir, er dens funksjon propylenglykol i sammensetningen, noe som bidrar til penetrasjon av det aktive stoffet i cellene som er berørt av viruset.

    I tillegg tilfører Zovirax i motsetning til vaselin eller paraffinbaserte produkter raskere inn i huden, og gir ingen karakteristiske våte eller fettete merker på den.

    Ulempene med Zovirax er de samme som for den billigere motparten - Acyclovir. Imidlertid er allergiske reaksjoner eller fullstendig intoleranse mot propylenglykol også vanlige, noe som gjør det utilgjengelig for enkelte pasienter.

    Phenistil Pentsivir

    Fenistil Pentsivir er betydelig dyrere enn de tidligere beskrevne midler - du må betale ca 240 rubler for et rør med to gram salve.

    Den ubestridelige fordel med verktøyet er penciclovir - et mer effektivt verktøy enn dets "kollega" - acyclovir.

    Med rettidig bruk kan Fenistil Pentsivir halvere sykdomsforløpet, og hjelpekomponentene i sammensetningen beskytter de skadede områdene mot overdrypning og forhindrer dannelse av arr.

    Samtidig har stoffet en rekke kontraindikasjoner, og i de fleste tilfeller er bruken av produktet av gravide, ammende kvinner og barn under 12 år ikke tillatt.

    panavir

    En tretti gram tuba med Panavir salve koster ca 800 rubler.

    Til tross for den relativt høye prisen, anses verktøyet for det beste stoffet for mennesker som lider av herpes og avvisning av syntetiske stoffer. Panavir-plantepolysakkarid hemmer virusets aktivitet og forbedrer signifikant vitale tegn på de berørte cellene.

    Kontraindikasjoner av stoffet forbyr bruken av verktøyet til lakterende og gravide kvinner uten et passende resept. I tillegg bør pasienter med nyresykdom være spesielt forsiktige med bruk av Panavir.

    Praksis viser at med den vanligste manifestasjonen av herpes - den såkalte "kalde" på leppen - prøver folk å unngå bruk av piller. Legene sier imidlertid at den mest vellykkede behandlingen av herpes vil være med en kombinasjon av lokal terapi ved å ta de riktige pillene.

    I tillegg er en viktig del av behandling mot herpes å styrke immunforsvaret, og derfor foreskriver legene ofte vitaminkomplekser og immunmodulatorer, for eksempel:

    Hvordan fjerne herpes i en ved hjelp av midler - video

    Hva er en folkemedisin for herpes mest effektive?

    Leger: Har du herpes? Å kurere det, bruk det hver dag.

    Som praksis viser, er folkemidlene bare effektive i de tidlige stadiene av sykdommen, og i tilfelle av forverring av sykdommen, vil det ikke være mulig å gjøre uten medisinbehandling.

    Den mest effektive måten å bli kvitt herpes hjemme er bruk av essensielle oljer. Kostnaden for en standardflaske på 15 milliliter kan variere fra 35 til 110 rubler, avhengig av produsenten.

    Den største fordelen med denne metoden for å kvitte seg med symptomene på herpes er den antivirale effekten av essensielle oljer. I tillegg har pasientene en mer stabil remisjon. Dette skyldes evnen til essensielle oljer for å styrke kroppens naturlige forsvar og opprettholde en persons immunsystem i god form.

    Den mest effektive måten er oljer:

    Samtidig kan bruk av essensiell olje forårsake en allergisk reaksjon, og derfor bør den brukes svært nøye, som denne typen midler. Det bør også bemerkes at essensielle oljer er mest effektive som et forebyggende tiltak mot herpes, og i det forverrede stadiet av sykdommen er de praktisk talt maktløse.

    Behandling av herpes rettsmidler - video

    I tillegg kan overdreven bruk av essensiell olje være svært tørr hud, noe som kan føre til tilnærming til neste gjentakelse av sykdommen.

    Det er også positive vurderinger om:

    • tannkrem (tørker og desinfiserer det berørte området);
    • Golden Star balsam (vellykket stoppe de første tegn på sykdommen);
    • propolis tinktur (har antimikrobiell og tonisk effekt).
    Tannkrem er et billig og effektivt herpesmiddel for herpes.

    Således er det nødvendig å forstå at bare den rette diagnosen av en spesialist og rettidig behandling kan med hell stoppe sykdommen i sine tidlige stadier. I tilfelle av utviklingen av vesikler, vil alle andre symptomer på herpes ikke unngås.

    Herpes må behandles ved de første symptomene for å forhindre ytterligere komplikasjoner som kan føre til alvorlige komplikasjoner. For å fullstendig bli kvitt herpes, er det nødvendig å styrke immunforsvaret på råd fra legene.